VECKA 37


HEEEJ

HEEEJ från mig och bollmagen :D fredag idag, hur underbart? har förövrigt mensvärk, ja det känns exakt som mensvärk & de känns ganska härligt. kanske blir en bebis snart? ja vi får se :) nu ska jag njuta av denna helg. puss


VECKA37

BEBISEN I MAGEN: Den här veckan räknas bebisen som fullgången. Den ökar fortfarande lite i vikt men växer inte så mycket på längden. Bebisens koordination är så pass utvecklad nu att den kan gripa saker med fingrarna och om man skulle lysa med en stark lampa mot magen kan det hända att den vänder sig mot ljuset. Bebisen tränar sig inför förlossningen genom att dra in och trycka ut fostervatten genom lungorna. Den samlar också näring i organen för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu.
 
VÄGER CA: 2,8 - 3 KILO
LÄNGD: 47-48 CM
 

IT'S FRIDAY

godmorgon från mig som sitter här med en fralla i munnen & tryckte nyss i mig två järntabletter, och jag som aldrig tyckt om frukosten innan har börjat göra det nu vid gravditieten, får se hur det blir senare med det? ahja. idag är det freeedaaag! :D galet bra tycker jag! få se vad som står på schemat? jag städade ju klart heeela mitt rum igår. så jag kanske kan försöka kasta upp några bilder senare, för det var nån som ville se mitt rum och bebisens saker. men bebisen har fått så mkt redan, men lite ska jag väl försöka fixa om jag orkar :)
men vi hörs! PÖSS
 
följ min instagram - elleneller
 

"FYLLER UT LITE"


dålig bloggning

ja idag har jag haft fullt upp. först åkte jag och mamma hem till caroline&lilla theo, trevligt :) sen har jag städat mitt rum idag, så nu är det fint tills bebis kommer. dammsugat hela rummet, torkat, dammat av, och rensat ut alla småsaker. så nu är allt fix & färdigt.
nu fattas det bara en bebis! :)
mitt huvud tag död på mig så funderar på att ta huvudvärkstablett och sen slappna av. ha de bra, skriver sen. pussar!


BREATHING

i only miss you when im breathing.

snart är min fina dotter i min famn, från den stunden hon tar sitt första andetag så ska jag glömma alla idiotmänniskor som funnits i mitt liv. alla dessa idioter man pratat med. alla dessa människor man gillat, alla man älskat en gång i tiden. puts väck med dom, falska människor har ingenting med mitt liv att göra, ni vet mitt namn, men ingenting annat som har med MITT liv att göra. då kommer världens finaste människa in i mitt liv & räddar mig. kommer bli sååå lycklig!
känslan när jag får upp bebis på mitt bröst, ja känslan kommer jag nog aldrig kunna beskriva? jag ligger och ler när jag tänker hur det kan se ut. mitt fina barn. kom ut och rädda mamma din <3


HEJ FRÅN KÖTTBULLEN

ja men goddag. klckab är 18.20 och jag ligger/sitter i söngen. kollar på magen som får gosiga knuffar av mitt lilla barn!
mitt huvud är lite segt idag då jag mest varit inne. men har hunnit möblera om lite idag igen. pratade med en kompis förut hur tråkigt det va att gå hemma och inte göra någonting. då sa hon att hon trodde att bebis skulle komma om 2,5 vecka. hoppas hon har rätt ;-)
för har ganska tråkigt här hemma om dagarna. då jag inte är morgonpigg för fem öre just nu så kan jag ligga i sängen till 12.00 typ. jag har ingen skola, jag har inget att fixa just nu. (har egentligen en massa) men men. ska försöka ta mig in till växjö snart för att köpa de sista sakerna. det lär väl gå på ca 500 sen tror jag faktiskt att jag är klar en sålänge! :) så du är välkommen ut om 2 veckor :D ahja,ska fortsätta va social med världen innan jag lägger ifrån mig mobilen en timma elr två för att sätta mig ute och bli av med huvudvärken. ha det bra allihop så hörs vi senare, puss. :)


KÄRLEK

min knäppa vän! haha, vi sa aldrig att vi va normala? :*


ikv skiter jag i ALLT

hej. ligger nu i sägen och lyssnar på musik och är sur. irriterad på folk, hur jävla falska alla är nuförtiden.. usch,jag blir så arg! ska vänta tills det blir mörkt,sen ska jag tända ljus och bara chilla. hoppas på att någon kan göra min kväll bra. ha en bra kväll. puss


GODMORGON

vaknade för en stund sedan, somnade runt 4 inatt. riktigt kul. hittade ingen skön sovställning :( haha.. nu sitter jag i köket och äter och pratar med jessica. jag bloggar mera sen, pussss.

KRYPER NER

nu säger vi godnatt, puss


BLIR GALEN!!

om jag ska fortsätta stressa och hålla på såhär så kommer jag väl fan föda imorgon! hatar hur folk stressar ihjäl en och jag själv blir ju så förbannat stressad. haft riktigt jobbiga sammandragningar idag och jag känner att jag sviker mitt barn som inte lyssnar på det. de är ju ett tecken på att jag MÅSTE ta det lugnt. men nej det går ju inte :( får damp... det känns som jag har 1000 saker kvar att fixa när det egentligen inte är någonting alls. lite blöjor, amningsbh, bindor och stuffs. men jag har inte fått några pengar idag heller. fan vad jag hatar att stressa!
ikv ska jag verkligen KOPPLA av..
hörs sen, puss


JUST NU

bilder jag tog förut. nu ligger jag uppe hos jessica och en pratglad bebis! sötnos!


HÄR HAR NI MIG.


HIGH ON LIFE


MELISSA HORN

jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår
jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


jag ska sakna dig imorgon

phuuuuu, städat klart mitt rum nu. fixat och donat, snart klart. härligt!
nu ligger jag och lyssnar på melissa horn. underbart bra! ska fortsätta med det innan jag går och är social med jessica igen :) pusssssar


GOTTAR NER OSS

nu säger jag och bebis tack för denna helg och välkomnar en ny vecka med nya utmaningar. hon har förövrigt hicka just nu och hela magen hoppar, blir så glad varje gång hon rör sig. idag satte jag mig på en buss klockan 13.00 till hovmantorp. gick hem till huset och en timma senare drog pappa&jag mot
norrhult. hämtade först upp emil, sen blev det norrhult och där äta mat hos jessica&eric. trevligt juuu! sen drog vi hem och jag råkade somna i bilen (de bästa som finns).. och sen drog jag till Lessebo igen,då hämtade bror&jessica upp mig så begav vi oss hem till vida. har suttit och pratat och pratat nu i 3 timmar. lillfisen somnade, och de andra gick och la sig så jag och snuffsan tänkte göra detsamma. just nu längtar jag bara tills hon är här. har pratat med jessica om att åka till ullared i oktober oxå,så vi ska bara vänta tills jag fött,sen åker vi dit! hur bra?! jo superbra. måste bara se till att jag har pengar till att köpa saker, sen behöver jag bensinpengar & pengar till mat. men det löser jag serru! :) ska bli superkul! då drar jag,jessica,jenny & de små pluttarna dit.
ahja,nu ska jag lyssna musik sen sova :D ha det braaaaaa, pusssss.


MYSER

här ligger vi & myser. ska snart åka till pappa, sen vidare mot norrhult. träffa brorsan jessica & bebis, galet mysigt!
få se om jag sover där, elr hos pappa, elr hos mamma.. hmm, ahja. vi hörd. puss :)


DEJTEN IGÅR

ja,va ute på en liten dejt med min fina emelie igår. snacka om saknad hon va? så vi käkade romantisk middag på donken,hihi. sen blev det bio,snabba cash 2. faktiskt bra! :)


sunday

tristaste dagen ever, får se vad dagen bjuder på? nu ska jag iaf käka frukost och hoppas på att bli av med huvudvärken. bläääää, ha de fint. puss


I MISS THAT..

fan. jag saknar den känslan. jag saknar att ha någon att prata om allt med. någon jag kan gråta ut hos. nån som kysser mig och berättar hur värdefull jag är. jag hatar er idioter som bara leker. jag känner mig krossad, psykiskt misshandlad. vart är du den där drömprinsen? ska du aldrig dyka upp? jag vet att jag snart kommer få världens finaste bebis och jag kommer bli världens lyckligaste. men det va så längesen jag kunde få känna mig riktigt älskad av någon. & jag saknar det. att en puss kan betyda så mycket. hur underbart det är att vakna upp bredvid nån man är störtkär i. jag saknar det!



HEEEEY

godmorgon, godmorgon. ligger i min säng med huvudvärk, typ hej jag känner mig bakis, vad har jag druckit?.. nej förtusan. ont i hela kroppen har jag med. haha, nu ska jag INTE klaga mer.
ahja, ligger och funderar på en person. hmm.
men jag är så himla blååååst o.O
ahjoooo, nu ska jag upp och hoppa.
om jag orkar... ihhh, ha de bra. puss!


VÄLKOMMEN VECKA 36


söt fjortis.


CHANSNING PÅ BEBI

CHANSA MEEEERA! :DD
 
linnea sl: 10 september
anonym: 14september
tess: 14 september
jenny lassen: 15 september
molly: 17 september
annie: 18 september
zabine: 19 september
amanda högberg: innan den 20e
moa b: 21 september
nellie w: 23 september
hampus g: 24 september
alice larsson: 24 september
sassa: 25 september
mamma: 25 september
linn k: 25 september
sara: 26 september
izabel: 26 september
evelina i: 26 september
 felicia göran: 27 september
anonym: 28 september
angelica robertsson: 28 september
jessica nilsson: 29 september
amanda sandell: 30september
catarina berglund: 31 september
johanna dahl: 1 oktober
anonym: 2 oktober
caroline: 2 oktober
johanna larsson: 3 oktober
linnea svensson: 6 oktober
pappa: 7 oktober
faster ann: 7 oktober
hannaa: 9 oktober

SVAR PÅ KOMMENTAR

Mia: Tyvärr så betyder inte slemproppen att det måste va nåt på g för den kan släppa flera veckor innan och återbildas och släppa flera gånger...bara så du inte går och hoppas för mycket och sedan blir jättebesviken. Men lycka till när det väl kommer igång det kommer gå jättebra! :)
svar: hej, nej jag vet att det inte behöver betyda att den kommer fortare. jag vet folk då slemproppen släppt i v37 och iallafall gått över två veckor. så jag säger inte att bara för att proppen går så kommer bebisen, men man vet ju aldrig. det är ett tecken på att man ska förbereda sig iallafall! :) tack så mycket :)
 
Johanna: Åhh, bebis på g nu. Hoppas allt kommer gå bra och hon kommer snart. Är så glad för din skull. :')  längtar tills mitt hjärta kommer oxå :)
svar: ja, jag undrar det.. har mått lite konstigt nu i ett par dagar, och haft konstig känsla. så vi får väl bara se vad som händer? hihih, ja men snart är din lilla hos dig! känns som det va igår jag blev gravid.. hahah :)
 
Cornelia: Hejsan! Jag har läst din blogg nu nån vecka och jag kan absolut inte sluta läsa den! det går inte!, jag tycker det är så otroligt roligt att du har valt att behålla ditt barn. Det ska bli roligt att följa din blogg när du har fått ditt barn :) ville bara att du skulle veta det! hoppas du mår bra! kram :)
svar: Hejsan. aw, vad glad jag blir när du säger så! ska verkligen försöka blogga på som vanligt när hon är här! :)
hehe, tack så mycket. jag mår super! :) kraaaam!
 
sophie: Ja usch, de är verkligen ingen värme :(
svar: nej verkligen inte..
 
Cajsa: Det är första gången jag besöker din blogg
så hade lite frågor: *Hur gör du med skolan? *Är pappan med i bilden? *Vad ska bebisen heta? Tycker du är riktigt stark som klarar detta som 16 åring :D
svar: jaha :) skolan hoppar jag ett år, alltså börjar jag med 97orna.
pappan, nej han är inte med.
namn till bebisen. ja, förut hade jag bara ett namn. och det va Mineah. men jag har ett par andra namn nu. (som jag inte berättar förens hon är ute) får helt enkelt se var det är för "typ" som gömmer sig i magen! :)
aw, tack så oerhört mkt!
 
Rebecca: Hejsan jag måste få prata med dig!! Är 15år och gravid och vet inte vad jag ska göra!!:( har du fb?
svar: Ja jag har facebook, skriv på bara!
 
 
 
 

love

idag har dagen varit knasig.
igår vid 9 drog jag ut och umgicks med en sötnos! sen kom jag väl hem runt halv tolv. fixade iordning mig. la mig i sängen och somnade. vaknade ca 4 gånger inatt. och nu under dagen har min slempropp börjat gå. vilket betyder att det kam bli bebis nästan när som!
azum! så idag har jag packat bbväskan, varit i stan,hämtat ut startpaket. sen gått och chillat. sen drog vi förbi pappa och emil en runda,treeevligt. nu sitter jag ner på golvet och tänker. funderar på att äta macka,sen ta med mig datorn in på rummet och mysa framför film
med en liten bebis. idag är jag bara för lycklig. love life


VINTERJACKA?...

ja, de är helt galet. men igår så skulle jag ut runt nio tiden, och det va jättekallt så jag hoppade i vinterjackan. hallå, de är ju bara augusti?.


SOVER

klockan är 6, jag kan inte sova. har sovit jättekonstigt inatt :o ahja, ska försöka sova bort huvudvärken :( puuussar


TACK BÄSTA PAPPA!!

kolla vad min fina pappa köpt i turkland. ett par vita converse som va assköna&snygga. sen nagelfixgrejor, och en iphone musikgrej. tusen tack bästa du! :')<3


godmorgon.

möts ennu denna dag av extrem huvudvärk. det är varmt och kvavt på rummet. jag är jättetrött men ska tvinga upp mig snart iallafall. har drömt för 5 gången nu att jag föder barn. okej denna drömmen va helt underbar. drömde om förlossningen, sen om livet hemma med bebis. vaknade runt 5 tiden på morgonen och satte mig och ammade med världens finaste utsikt, det snöade och jag hade tända ljus och myste med bebin. åh vad jag längtar!
och detta höstväder som börjar komma är ju lagom mys det oxå, åhå.. på nåt knasigt sätt så älskar jag det fina höstvädrrt. även om det inte alltid är sååå skönt! men löven,färgerna, åh så fint.
nu ska jag hoppa upp. ha det bra!
- bild lånad från google


FLÄSKAR NER MIG

ja,FLÄSKAR ner mig i sängen.
ska bara va social på kik och sms en stund till samtidigt som jag kollar oth,sen kryper jag in i nån skön sovställning och försöker sova. har fett svårt för att somna nuförtiden, och min nattsömn suger. vaknar typ 3 gånger varje natt. men men, kroppen som ställer in sig. vi hörs,puss!


MYS MED HJÄRTAT.

kom nyss hem från ica,varit och köpt frukt. mumma! så kastade mig i sängen eftersom jag har så ont när jag går, det kan va foglossning eller att hon bara borrar ner huvudet. för det känns som någon trycker knivar i mitt underliv. tur att det går över när man lägger sig ner.
så just nu ligger jag här och pratar,sjunger osv. har dökul,haha nej men jag sitter och kollar på magen. ena stunden så ser man hur nåt bara trycks ut på sidan. så himla gullig. massor med kärlek till min bebis.


VUXET

i brist på annat och att datan laggat ihop så sätter jag mig ner och kollar i dessa tidningar. sen ska jag se nåt program på kanal5. sen ska jag börja fixa och dona.
ha att gött :)


NÅN HAR VUXIT!

tror att min lilla bebis har blivit hyfsat stor på dessa veckor? så kul att titta på såna bilder, haha. :)


KURRR

tjena, vaknade idag vid 7 första gången. somnade om igen och vaknade vid elva igen. mitt huvud dunkar och jag mår illa.
funderar på att somna om då mitt humör är sämst, men är så himla hungrig. och har en extrem längtan efter bebis. jag ligger och kollar på hennes säng och vagn och bara längtar tills min bebis ligger där i. kommer vara så himla lycklig som har henne. allt är bäddat och klart. nu ska jag tvätta alla bebiskläder, sätta upp skötbordet, fixa ner bokhyllan som edwin ska ha, bort med en spegel, köpa in lite småsaker till bebban. sen är jag verkligen redo!
igår förmiddag var jag verkligen inte redo, men nu så. snart är jag verkligen de! ahja, ska hoppa upp ur sängen och gå och äta lite. ha de bro, pussar.


NÄR HON KMR?..

fått in ennu mera chansningar..
men skriv gärna flera ni som inte chansat!! :D
 
linnea sl: 10 september
anonym: 14september
tess: 14 september
jenny lassen: 15 september
molly: 17 september
annie: 18 september
zabine: 19 september
amanda högberg: innan den 20e
moa b: 21 september
nellie w: 23 september
hampus g: 24 september
alice larsson: 24 september
sassa: 25 september
mamma: 25 september
sara: 26 september
izabel: 26 september
evelina i: 26 september
 felicia göran: 27 september
anonym: 28 september
jessica nilsson: 29 september
amanda sandell: 30september
catarina berglund: 31 september
anonym: 2 oktober
caroline: 2 oktober
johanna larsson: 3 oktober
linnea svensson: 6 oktober
faster ann: 7 oktober
 

IKEA

vaknade idag vid 11 tiden och låg och kollade på film tills klockan blev ett. sen hoppade jag upp och fixade mig,då sa mamma att vi skulle till ikea. så vid 5 tiden drog vi till ikea,jag köpte skötbord,spjälsäng och en massa annat. så när jag kom hem så blev det att sätta ihop spjälsängen, bädda den med allting, sen sätta ihop lampan osv jag köpte. jag kan kasta upp bild på allting imorgon. har bara en bild just nu :) bloggar snart igen kyss.


TONÅRSMAMMA

att bli tonårsmamma,hur känns det?
jo,helt underbart. det är de bästa val jag gjort. jag sitter hellre hemma och spenderar tiden med mitt älskade barn istället för att vara på fester och bli så full så man knappt minns vad man heter. istället för att göra bort sig riktigt rejält. så kommer jag njuta av tiden med min bebis. detta ska bli så himla roligt!


SÅ STOLT

det finaste jag vet,det bästa jag vet, en underbar varelse i min mage, jag älskar detta liv redan så himla mycket. min älskade bebis. mami loves you <3


HEEEEJ

hejsan sötnosar!
idag har jag verkligen haft fullt upp.
jag vaknade vid sju,gick upp och satte mig i köket och ba väntade tills jessica,jenny&bebis skulle komma. och vid åtta ungefär var dom här,så vi har bara suttit i köket och degat. så himla trevligt! fått 2 samtal idag med,så går det när man är gravid! haha:) kvart i två åkte vi mot Lessebo, barnmorskebesök. och det gick jättebra! mitt järnvärde hade gått upp till 113! jätte bra,men inte tillräckligt... men jag äter tabletterna nu varje dag,två om dagen! när jag va hos bm första gången låg det på ca 97 elr nåt,jättedåligt. men de går iaf uppåt!
och alla mått osv va superbra, följer kurvan galant! sen skulle hon kolla om bebis fixerat sig. men nej det hade bebben inte. men den låg åt rätt håll,så bm trodde att nästa gång vi ses (om två veckor) att hon skulle va fixerad. men de märker vi ju!! :) ja,sen pratade vi lite annat,hade lite frågor osv.. vid halv 3 åkte vi hem. har suttit och fyllt i papper om föräldrapenning idag och skickat in det. toppen! ja,nu har jag inget mer att tillägga. ha en fortsatt bra kväll,pussar.


GODMORGON

godmorgon, nu sitter jag och dricker juice, ska svälja järntabletten och snart kommer mamma jessica, minonna & jenny, så trevligt! så idag ska jag bara hänga med dom bruttorna. blir barnmorskan idag med,trevligt de.
ahja,jag uppdaterar väl mera under dagen? ha det kul,puss


JAG DOG

idag så rullade bilen hem mot vida klockan 2 tiden? vi va hemma klockan fem och enda sen dess har jag städat mitt rum! började med att riva ut hela garderoben och rensade massa kläder.
sen vek jag ihop och hängde upp alla kläder som varit med på öland. och bara det tog 1 timma. sen hängde jag upp alla jackor,väskor osv. rev ut byrån, rensade alla grejer i den. gjorde iordning lillans kläder osv i 2 lådor. fixade barnvagnen,eftersom katten legat och fällt massa hår i vagnen. sen har jag bäddat min säng,riktigt mysigt!
nu ska jag skratta åt bebis, ligger och trycker ut hela sig på ena sidan. haha,så förbannat mysigt är det.
pusssss


abooow


DÖ FLUGA DÖ

hej, irriterad tjej som bara hatar flugor, vafan väcka mig innan klockan ens ringt? jävla irriterande äckliga saker!
ska ligga kvar i sängen 10 min till sen hoppar jag upp och gör mig redo för hemfärd. ska bli såååååååå skönt säger jag bara! saknat min underbara säng!
ahja, vi hörs lite senare, puss och ha de bra :)


svaaar

anonym: Tycker precis som du, alltså angående det du skrev i förra inlägget. Varför ska det vara okej när en som är 35+ blir mamma och sen kanske tom får ett barn med t.ex. cp-skada bara för att hon är för gammal egentligen, men det är inte okej att vi unga (som rent biologiskt sett ju SKA få barn nu) får barn nu?!
Kan verkligen hålla med om vartenda ord du skrev i det inlägget.
Fortsätt som du gör, du verkar sjukt stark och ska jag vara helt ärlig så är jag sjuuukt avundsjuk på att du ska bli mamma nu, vill också! :/
svar: ja men precis! du har så himlans rätt! det sägs ju att vi som är unga har mkt lättare för att föda barn osvosv.
så vafan. vill man ha barn så tkr jag man försöker skaffa det, och bara skita i vad de andra tkr! :)
aw, tackkkk.. hihi, det är bara till att skaffa :)!
 

svar på en kommentar

johanna gustavsson ljungdahl: ditt inlägg " unga gravida"  var riktigt bra ! allt du skrev är total sanning. förstår inte varför folk ska ge en blickar för att man är ung & gravid. tror faktiskt en yngre tjej klarar av att ta hand om ett barn mer än en 45 årig kärring som är trött & sur hela tiden. barnen får nog en roligare uppväxt med en ung mamma.  jag har alltid sagt att innan jag är 27 ska jag ha fött minst två barn. för jag vill att mina barn ska ha det som min mamma & hennes barn haft det. bättre .
svar: ja, men eller hur. kände att jag behövde skriva lite så folket förstår.. kan bli så himla irriterad på människor som bara klagar och klarar på oss unga! men visst, du har rätt. tror det blir mkt roligare för barnen att ha föräldrar som har lite mera energi än en annan på 40 år kanske inte har. men det verkar ju inte folket förståååå..
ahja, vi är för jäkla bra som klarar dessa dumma personer som bara snackar strunt!! :)

MYSTIME ON

jag och min lilla boll lägger oss framför en film och ba njuter. blev att åka hem imorgon istället. hopp hopp! ha en mysig lördag, puss.


NY FB

gjorde en ny fb idag. och JAAAA jag vet att ni klagar på att jag bara byter fb heeeela hela tiden. men nu är de så att jag har över 600 vänner, varav typ hälften är randoms? så ni som känner mig eller så kan ju lägga till mig.
om ni inte skriver en riktigt bra anledning till vfr jag ska acca ;)
så addaaaa
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/ellen.jorgensen.501

FLERA LÄSARE!!

vill du ha flera läsare till din blogg? superduperenkelt!
gå bara in här och registrera dig, det går på fem minuter. efter ett par timmar så har du defenitivt flera läsare! :)
supersmidigt!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=eellenjorgensen

NY HEADER...

kastade ihop en ny header på tio minuter. inte riktigt nöjd. men men, jag lär väl ha denna för ett tag nu. sen får vi se när jag gör en ny, hehe. superduperbrao.
btw, jag gjorde så att ni inte skulle kunna kommentera inlägget under. för jag vill helst inte ha en massa klagomål osv, som det oftast brukar bli när jag bloggar om något sånt. men men, ha det bra. nu ska jag äta. ciao

UNGA GRAVIDA

ja, vad är det som är så himla fel med en ung gravid? varför ska alla klaga på dom? varför ska alla 30 åringar klaga och säga att man aldrig kommer klara det bara för man är sådär 15 upp mot 20 år och ska bli mamma.
men jag ska berätta en sak. från dagen jag upptäckte att jag var gravid, så har jag förändrats. jag sa till mig själv.
- jag kommer ALDRIG klara att bli mamma. nej men hur skulle jag klara ta hand om en bebis? jag är bara 15. tänk vad mycket jag kommer missa pga det? men efter flera veckors tänkande så ändrade jag mig. då min brors flickvän oxå var gravid, men ca 3 månader längre gången än mig. jag tänkte. att om jag tar bort denna lilla varelse, så skulle jag helt ärligt dö inombords. jag hade känt mig som en mördare för resten av mitt liv. och undra hur det hade känts när dom då fick sin bebis. då hade jag nog stått där och idiotförklarat mig själv för att jag gjort abort. om jag hade tagit bort min bebis. men, jag är så himla glad över mitt beslut. att snart bli mamma, det känns så himla sjukt. men oxå så himla underbart. jag kan säga att mitt liv har varit allmänt kaos, och att detta kommer lugna ner mig och få mig att må bättre. att vakna upp varje dag med ett leende, för att man har sin lilla bebis där i närheten.
jag vet bara hurdan jag blir när jag är i samma rum som minonna, jessicas&erics lilla plutt. ja man blir ju helt kär.
helt bebisgaaaaaaalen!
så nu vet ni. att bara för man är 15 när man blir gravid så betyder inte det "livets slut" utan det är då livet börjar.
visst, det kan gå jäkligt fort. man hoppar ju in i vuxenlivet direkt. och det är ju kanske inte så kul vissa dagar heller, det är inte bara fördelar, utan många nackdelar oxå. men dom nackdelarna klarar jag!
vissa dagar kanske man får vara vaken hela nätterna, eller kanske bara sova ett par timmar på en natt. men det är sånt man får ta? :) jag ser iallafall fram emot detta med att bli mamma jättemycket..
men, vfr blir inte vi unga hyllade? vi ger ett barn ett liv,, vi offrar vår ungdom pga av att ta hand om ett barn, vi uppfostrar ett liv helt själva. varför skulle det vara dåligt? varför får bara vi skit? varfrör ska vi ta emot era smällar?
när en 40 åring kommer och säger att dom är gravida så är det nästan ingen som bryr sig elr klankar ner dom. men om en tonåring kommer och säger att dom ska ha barn, då börjar helt plötsligt jättemånga hoppa på dom? förstår inte varföör? jag tycker iallafall att vi unga gravida, unga mammor är så pass starka och fantastiska! det är inte många som hade klarat detta. så TUMMEN upp till er unga mammor och gravida där ute. ni är guld!
ne, nu får jag tacka för mig. och hoppas det står något nyttigt i texten.
puss
 

PACKA BBVÄSKA? NU? VA?

fick en frågan förut idag om jag packat min bb-väska ännu. men liksom, jag blev som ett frågetecken. hallå nej?
jag är bara i v 35. oh shit, det är faktiskt bara 5 veckor kvar till bf. och dessa nio veckorna på sommarlovet har ju flygit förbi? hallå.. jag måste ju snart packa den.. men vad ska man ha med sig i en sån väska? öhh..
till mig:
ombyten
toalett saker, tandborste, handuk, osvosv.
hoppin skor
ammningsbh 2-3 st.
sen journaler, och förlossningsbrev?
mobil/kameran
laddare
nåt att fördriva tiden med, tidningar osv. (men de lär väl bli mobilen)
och massa annat smått.
 
till mammsi:
haha ja, det får hon ta med sig själv.. vet inte vad hon vill sysselsätta sig med där inne! :)
 
till bebis:
bodysar
byxor
2-3 pyjamaser
mössa
filtar
och så vidareeeeee..
 
men det löser jag serru! :D
lär ju alltid komma på flera saker att packa ner endån.. haha så typiskt mig!
 
 
 
 
 

DOUGLAS BOOTH

har sett filmen "LOL" ca 13929 gånger nu på snart två veckor. och en så länge har jag inte tröttnat. tycker filmen är riktigt bra, om man gillar gulliga kärleksfilmer. där miley cyrus är huvudrollen som lola, kallas lol. i filmen händer massa olika saker. och ja, jag tkr den är såååå gullig. speciellt snyggingen kyle. som heter douglas booth egentligen. men alltså, kollar man på filmen så får man lusten att kolla om och om igen bara för han är så skapligt vacker. liksom, kolla dessa bilder.. åååhhh jag blir nästan kär
jag vill bara äta upp honom! hahah
 
 

LÅTEN ÄR SÅ UNDERBAR

 
 

NÄR KOMMER HON?!

nu har jag fått in många chansningar. men vill ha fleeeer i listan! så chansa ni som inte chansat! :D
 
här är listan!
 
linnea sl: 10 september
anonym: 14september
jenny lassen: 15 september
molly: 17 september
zabine: 19 september
amanda högberg: innan den 20e
moa b: 21 september
nellie w: 23 september
hampus g: 24 september
alice larsson: 24 september
sassa: 25 september
mamma: 25 september
sara: 26 september
izabel: 26 september
evelina i: 26 september
felicia göran: 27 september
anonym: 28 september
jessica nilsson: 29 september
amanda sandell: 30september
catarina berglund: 31 september
anonym: 2 oktober
caroline: 2 oktober
linnea svensson: 6 oktober
faster ann: 7 oktober

GODMORGON ELR

ja,godmiddag kanske man ska säga.
vaknade vid klockan åtta idag. då lillskrutt inte ville att jag skulle få sova mera! :) just nu sitter jag och dricker kaffe ur rosa plastmugg,fint. har fullt upp idag! ska packa allting eftersom att idag blir det att rulla hemmåt! efter att ha varit på öland nästan hela sommaren.
tänk vad tiden går fort egentligen. liksom det va 9 veckorsedan jag slutade skolan?! helt sjukt.. ahja.. nu ska jag fortsätta packa,puss och kram!


MAMMATIGHTS

fick hem mina tights idag, som jag beställde i maj o.O


....


THIS IS MY LIFE


..

åh, dagen började med att tvätta håret,sen blev jag yr så va tvungen att lägga mig ner i sängen,legat där hela dagen. tills jag blev hungrig och gick och hjälpte mamma med maten.. sen hände en sak, trodde det skulle få ett slut någon gång! men nej! tydligen inte! så förbannat ledsen och sur och besviken.. åtta månader för mycket alltså!!! nu är jag irriterad så ska gå och lägga mig i min ensamhet och gråta lite eller något. ingen bra dag. hejdå


HUNGRIG..

jag är hungrig som en varg,morr..
så just nu vill jag bara att mamma ska komma hem så vi kan laga mat,ge mig mat mat mat. haha! fast jag kan knappt få i mig nån mat,eftersom bebi börjar bli så stor så trycker hon på typ alla organ. och då blir jag mätt jättefort. men men,how cute. idag går jag även in i vecka 35. alltså 5 veckor kvar hihi så himla toppen! men jag tror ärligt att bebis kommer kika ut ganska snart.. då jag har en konstig känsla i magen hela tiden och ja,de känns bara så :)
men ha att så gött så skriver jag senare,puss.


GODMORGON.

ja precis, godmorgon. vaknade redan vid åtta idag av att försäkringskassan ringde mig, men hann precis vakna när de la på. så somnade om och nu vid elva ringde dom igen. så har pratat med dom nu. idag är jag helt slut. ska duscha håret idag iaf. skönt! tror jag ska lata mig en liten stundtill,sen går jag upp och gör min älskade gröt! mumma!
få se vad dagen bjuder på,ska iallafall packa det sista. elr ja,har inte ens börjat. men ska packa allting,för imorgon åker vi hem och lämnar detta öland,så underbart. för jag saknar vida,haha.. aha,ha det bra så hörs vi senare,puss :)


LOVE THEEEM

åh,jag bara måste unna mig själv ett par sen. med tanke på att min ekonomi kommer se rätt så bra ut snart så kommer jag nog köpa mig ett par någongång. så förbannat fina! vill ha allihopa,kär! men men,vi får se! :d


PUSS PÅ ER!!

måste bara säga tack till alla mina följare, och alla ni söta människor som kastar in ett gott ord då & då. det gör mig så himla glad! och blir faktiskt chockad över att det är så många som gillar min blogg. gud,ni är verkligen bäst! pussar på ER alla! <3


SÅ MYCKET KÄRLEK

obeskrivligt hur mycket jag redan älskar denna busiga unge!


VECKA 34+5

bild från igår.. haha,satan vad hon växer! helt ärligt kan jag inte se mina tår om jag då inte lutar mig framåt. hihi, snart kan jag rulla fram! hela jag har blivit mullig tycker jag. vågar inte kolla hur mkt jag gått upp,men ärligt tror inte det är så himla mycket :) sist jag kollade va det 8 kilo..


PANIK?!?

men hallå? vafan.. gått in och kollat en massa bloggar idag och kom på att det bara är 6 veckor kvar till bf.. och hon kan likagärna komma om 4? men jag är inte alls redo! jag har ju en massa kvar att fixa :o jag ser ju folk i v20 som typ har ALLT redan. jag har ju vagn,massa kläder och en massa småsaker,men det känns verkligen som om jag missat allting! haha.. men en viss jessica lugnade mig när vi pratade om det. liksom, skulle bebis komma så är det ju inte panik! men haha,vill ha allt klart endån :o så det blir väl att börja lite smått nu när vi åker hem! :d
jag bara lääängtar sååååå..


LYCKLIG OCH LÄNGTAN

jag är lycklig idag, det är torsdag och om 2 dagar så åker vi hem till vida! så efter att ha varit på öland hela sommaren så åker vi hem,måste bara säga att jag saknar vida. saknar duschen,saknar det goda skruvvattnet, och saknar mitt rum!
som jag ska städa upp och fixa iordning, eftersom en person kommer bosätta sig hos mig hihi! ganska så underbart. ska nog borsta tänderna snart, sen fixa mig lite, blir slapp idag. mammas kompis kommer hit,trevligt!
aha,ha det svinbra osv.
är kär i livet idag :) puss!!!!


JAG SKA INTE SLUTA

jag ska inte sluta blogga, allt för många som blev ledsna när jag skrev det, så förlååååt! ska inte sluta :* puss puss


FINA MÄNNISKOR

ja,min bror klagade på mig för att jag aldrig bloggade om honom? ;) så tänkte att jag skulle göra det bara för att. haha!
nej men min bror är en utav de bästa människorna jag vet. han finns alltid där för mig och lyckas alltid få mig på humör när jag är ledsen. han är som en bästavän för mig, man kan alltid tramsa och fjolla sig med honom, och jag är så glad över att just han är min bror. han och hans familj gör mig så glad, hans fina flickvän jessica & deras lilla dotter minonna! såå tacksamma över att ni finns, älskar er nåt otroligt ❤


NÄR TITTAR HON UT?

NÅÅÅÅÅ... VAD TROR NI?
när tror ni att min lilla prinsessa tittar ut?
- BF 28 SEPTEMBER -
men när tror NI att hon kikar ut? :)
skriv datum i en kommentar så lägger jag upp det på bloggen!
:)
 
jag längtar så efter dig din lilla plutt

PAUSAR NOG BLOGGEN

ja som ni kanske läste. jag TROR jag lägger ner bloggen för ett tag. har hänt mycket saker nu till&från, så jag tänkte liksom fixa det, eller ja, bara försöka glömma allt som hänt. jag sitter som en jävla tönt och räknar varenda timma som går. nej,nu funderar jag på att borsta håret, dricka päronsaft & kolla på filmen Lol för ca 10 gången. men den är riktigt bra! vill ni nå mig så smsa/ring elr skriv på kik där jag heter : jorgensenellen ..
ha ett bra liv,en bra dag,en fortsatt superdupertråkig kväll. pusshey :)



SPOTIFY.

lyssnar på lite musik i brist på annat,hihi.


HMMM..

hej? o.O


GOODBYE MY LOVER

hejsan,kände att ni behövde en uppdatering om vad jag gjorde nuförtiden. just nu ligger jag i mammas säng, lyssnar på musik och tänker lite.
just nu lyssnar jag på james blunt, hittade den i min gamla spotifylista så ja vfr inte, den är fiiin. bebis har full rulle i magen oxå,så mysigt. idag blir det väl bara att slappa trorjag. har sovit grisdåligt inatt,från 3 till 9. wieieeii! :)
ärligt talat så vill jag bara hem nu,vill packa ihop ALLA mina saker och åka hem till landet. är trött på öland haha :)
nej men nu ska vi inte klaga hääär, jag lever! ha det bra bra bra puss och kram! :)


MYS VID STRANDEN


MYS MED MAMMI

nu kryper jag ner i soffan och pratar lite med mamma, gottigt! ha en bra kväll, kraaamis.


godmorgonnn

hej, kom upp till öland igår vid 22.50..
gick och la mig nästan direkt. mått så dåligt hela dagen igår, och idag. vet inte vad jag ska göra helt ärligt. pallar inte.
nu ska jag försöka sova igen för vaknade vid 7 :( godnattttt..


YEA


HEJ FEJKSMILE..


bfkskzkslzksb

hur mycket jag en försöker så känns det som om jag bara misslyckas. jag va inte beredd på dethär. men är så förbannat glad att det har hänt!
sitter just nu på bussen som ska ta mig
mot pappa,härligthärligt. mina hörlurar är borta,så det blir ingen musik för min del :( haha.. ahja,får njuta av den vackra stämman bussen ger ifrån sig, och de fina smsen från prinsen. ha att gött,puss!


...

sitter här i min ensamhet och plattar håret & väntar på att nån jäkel ska smsa.. usch!!! drar mot bussen snart,åker hem till farsan min. imon åker jag upp till Öland igen. ha de bra, puss.


VACKER FRUKOST


FOLKRACE

jag kastade på mig mjukiskläder idag och hoppade in i bilen vd halv för att bege mig på folkrace och heja på brorsan som ska köra..
igår blev det chill hela dagen,åkte från
mormor vid halv ett tiden,va hemma i vida vid ett. låg och chillade i sängen med jessica&minonna heela dagen! jag tror nog allt vi låg där till nio tio tiden,kollade på fråga olle dokumentären,haha!! sen blev det mycket prat, himla mysigt tycker jag det är!


HAPPY

jag är lycklig just nu, jag ligger och ler, jag känner hur fjärilarna flyger runt i magen på mig. jag älskar denna känsla.
underbara människa vad jag tkr om dig!


TEARS JUST FALL

jahani.. sitter här vid datorn i min ensamhet och tänker på hur dum man varit som pratat med vissa människor.
att man ens va så dum att man började prata med just den personen för man visste att den skulle såra en.. och ja nu pratar jag om "vänner" som man tror sig vara jättebra, men som bara efter ett tag sticker. så irriterande. man blir ju så sårad oxå för den delen.. det är sjukligt.. att de ens finns såna människor som inte verkar ha hjärta alls? utan kan kasta ur sig vad som helst.. pinsamt att världen kan vara så idag.. uschuschsusch! idag har jag varit glad, ledsen, ensam, sårad, kär, lycklig. ja lite blandat. ena sekunden så älskar man ALLT. andra så vill man bara bort.
typiskt.. har förövrigt lite separationsångest med min bebismage. ibland vill jag bara ha bort den, men ibland är de så underbart.. om två månader så är magen verkligen BORTA.. men men, jag får ju ut världens finaste bebis iallafall! :) ah, nu ska jag packa kklaaart! ha det så där super bra. puss och kram

FALLA FRITT

hejsan,hejsan. just nu ligger jag i soffan på öland & lyssnar på melissa horn. underbart! är glad idag, känner mig sådär nykär, det pirrar i magen på mig hela tiden.. mysigt! funderar på att byta om till myskläder sen börja packa lite, ska åka hem imorgon för i helgen är det folkrace,härligt där. heja på brorsan! så imon åker jag och lillebror hem,ha de superduper! :*


NIFEREX

från att ha tagit typ tagit 3 tabletter i veckan så kör jag på 14 tabletter i veckan! har lågt järnvärde & det behöver upp,så nu kör vi ellen! är snart klar med en sån bricka,superduper :D


MIN FINA KULA


UPPE MED TUPPEN.

somnade ganska fort igår kväll,då jag mådde skitdåligt. vaknade nu idag vid 5 och smsade lite med en underbar person som fick mig att komma på andra tankar. bästa bästa du! somnade om sen, nu är klockan halv elva & jag har fixat mig klar för att dra på marknad,haha. ahja,de ska väl,bli roligt. ha det bra så uppdaterar jag er senare, pussar!


MUMSSS


TOPPEN GREJ

mitt nya matbord,kul att tallriken hoppar till när hon rullar runt. haha,mys.


06.28

va gör jag vaken nu? hallå, ellen? ja jag vaknade vid 05.40 och kunde inte somna om. igår va en skitdag. mina gravidhormoner spökade med mig rejält, det va nästan skrämmande. tycker tiden kan gå lite fortare så jag snart har min bebis hos mig. fast tycker tiden går ovanligt fort. känns som jag blev gravid nyss. jag börjar bli mer och mer nervös över förlossning, men jag vet att de kommer gå bra om man bara slappnar av (okej kanske lite svårt,lär ha ganska ont) men iaf :) de kommer bli bra. nu ska jag återgå för att sova, prinsessan har vaknat och rullar runt för fullt i magen, sötnos. sov så gott, puss & kram på er.


BEFORE I DIE


UT

tänkte gå ut nu. legat i sängen och konstant gråtit, +att jag somnade. och ja,man är som ett vrak när man vaknar upp. fick plötsligt ett sug på jubileumscider (alkoholfri) & glass elr nån godisbit. har druckit läsk en dag av alla jag va hos pappa. känner mig grym! och ätit glass, de är väl de enda. har försökt att trippa ner på det söta nu. men glass,det är bara ett måste asså.. så förbannat gott! så ska be mamma köra ner mig till Ica då jag har huvudvärk,känns som jag har feber, & är riktigt fet idag,vinglar fram,får ont i hela mig så fort jag går. ja,nu börjar man komma upp i höggravidsfaserna. wihow :) ska kolla film hela kvällen, mysa med iskall dricka, och glass trorjag. sen smsa med min fina bästavän som jag saknar ihjäl mig efter... ha de bra,puss!


JÄVLA SKIT

har inte varit här ens en timma, och jag vill redan hem, jag vill bort från denna vidriga människa.


STADSFESTIVAL

varit på karloskardagarna hela helgen så har haft svårt för att blogga. nu är klockan 9 och jag är vaken en halvtimma innan klockan ska ringa. sov vanligt, alltid innan den ringer. ska upp då och börja packa. ska åka till öland igen. nu vill jag faktiskt bara hem till lilla vida igen. vill verkligen fixa allting, nu. har fått så mycket bebiskläder av folk och allt är nästan bara rosa. haha, tänk om de tittar ut en pojke? haha nedå :) skulle bli ganska chockad då.. ahja, nu ska jag vila dn stund till, puss.


MIN PAPPA HAN KAN


VÄLKOMMEN V 33!


SLITEN.

jag är trött & sliten, va nyss på motellet och åt med pappa och bror. man känner ju nu att bebis tar stooooor plats i magen då jag knappt kan äta någonting utan att bli mätt. haha,lite kuligt. men jag dricker typ hela tiden nuförtiden. sitter med en vattenflaska i största hugg! senare idag så drar jag in mot stan för att gå på stadsfestival. kommer massa artister dit och så. jag ska umgås med den finaste familjen &massa andra. finaste familjen är alltså min bror eric, hans flickvän jessica & deras supersöta bäbis minonna! vi får se hur lång kvällen blir, jag hör av mig. puss och ha en bra dag / kväll :*


OKEY?


FRUKOST!


OVERALL

denna ska jag köpa till pluttan.


BEFORE I DIE


BESTFRIEND


JUST NU


FRUKOST


FULL RULLE

här är det full rulle i magen, härligt att vakna av det. men det kommer bli mycket roligare att bli väckt när bebis är utanför magen, dock lite jobbigt ibland. men det är sånt man får ta om man ska bli förälder :). tycker jag börjar bli ganska tjock nu förövrigt. det är inte alls länge kvar nu, jag är megaspänd. undra hur det kommer kännas? smärtan? hur orolig jag kommer bli när jag väl ligger där med värkar, när man ska krysta, när man äntligen får sitt barn på bröstet. de måste vara världens bästa känsla. enligt alla som fött barn så är det helt underbart. lixom smärtan bara "försvinner" när man hör sin bebi skrika. eller när den ligger helt nyfödd och kollar på en. mamma ska få ha kameran i största hugg! ska köpa ett mega minneskort så det kan bli flera tusen bilder. haha :D men nu ska jag fortsätta sova lite, ha det bra :) pussar


RSS 2.0