HEY THERE DELILAH.

Hey there Delilah Don't you worry about the distance I'm right there if you get lonely Give this song another listen Close your eyes Listen to my voice, it's my disguise I'm by your side


THIS FINGER...?

ger jag till alla mina söta haters :D fortsätt ni gärna, jag kommer aldrig ångra mitt val, min bebis är det finaste jag vet. älskar henne redan så mycket! så fortsätt hata, jag bryr mig inte ärligt :) jag har redan det bästa, det bästa jag någonsin kunde få<3


ME TODAY


ÅH FÖRLÅT :(

jag känner mig hemsk som aldrig bloggar elr svarar på era kommentarer :( men har ingen dator och jag kan inte svara på alla kommentarer via mobilen :( men jag LOVAR att det kommer snart! nu ska jag gotta ner mig framför film med pappa och ben&jerrys. ha en mysig kväll,puss.


mot växjö.

jahopp,då rullar bilen mot växjö för att gå på glukosbelastning. ska va där 8, och sen två timmar efter när det är klart så ska jag på bm besök. blö,har inte fått äta frukost heller :( det suger. kommer inte få äta förens typ elva,halv tolv. aja, ska sluta klaga nu. men jag är trött!! bloggade inte i lördags för jag va på sjukhuset på kvällen, mått fruktansvärt dåligt denna veckan som varit. så blev det helt poff värre i lördags. men dom hittade ingenting? konstigt.. fast bebis mådde bra och de är de viktigaste! tycker det börjar bli lite trångt i magen nu,kan inte sitta rakt. haha, gulligt! men jag hör av mig senare, pussar.


CRAVINGS!


MÅR SÄMST!

ja,ligger inne i sängen idag igen.. jääääävla dethär, fan nu orkar jag inte vara gravid längre :( att få såna här fall varje dag,det är fan ingen höjdare nu.. få se om jag ens klarar att åka hem imon. fan!


WORD


FÖRLÅT

idag har jag haft fullt upp.. vaknade vid elvatiden,käkade frulle,sen har jag kollat på film och bara slappat,drog och käkade på morells,sen blev de färjestaden med mamma,Jocke,alex&elwira. vi gick in på köpcentret,sen lämnade vi Jocke,och sen ennu mera köpcenter. jag köpte lite på rean, en kofta, ett par byxor, ett linne, två blusar, en bh, oså. svinbilligt! råkade ut för ett blodtrycksfall idag igen, och efter det har jag mått svindåligt. mått illa och haft ont, nu ligger jag i sängen och mår illa. börjar fundera på va som är felet? ska iaf till bm på måndag för glykosbehandling & bmbesök. hoppas hon vet svaret. aja,nu ska jag sova då jag verkligen är jättetrött och lite deppig i humöret. så ha de. pöss godnatt!


MAGE V 31+5 IGÅR


IM FINE!

nu mår jag bra igen. blev lite orolig förut då pessan inte sparkat på nån timma. så jag hade lagom panik, men rätt som de va kom värsta kicken. helt underbart! idag har jag inte gjort så mycket, vilat, mått dåligt, varit vid beachen, osvosv. nu ska jag mysa ner mig, pussar.


ajj

jag har ont ont ont. de började vid 2 när vi käkade, jag blev sådär yr,kallsvettig,illamående, och kändes som jag skulle trilla ihop när som. så jag la mig i bilen tills vi kom hem,kastade i mig vatten sen la jag mig i sängen och då kändes de som jag skulle dö.. aj, nu har jag bara lite värk i magen.. det känns helt konstigt.. jag har märkt av att det jobbiga kommer nu. vaknar 1-5 gånger per natt. mår illa och är bara allmänt piss! nu ska jag lägga mig på stranden och sola,dricka&käka äpple. puss


MUMMMAA


...

jag hatar när folk skrattat åt en, och verkligen idiotförklarar en när man sitter och gråter, och ingen bryr sig. jag vet mina gravhormoner är överdrivna ibland. men sitt inte och snacka och kalla mig inte lipsill och massa annat. jag blir sårad när ni skämtar om MITT barn, och MIG. jag är ensamstående gravid, väntar ett barn helt själv, då pappan inte bryr sig. klart som fan jag lipar ofta, för det är inte lätt alla dagar. men det är de bästa beslut jag tagit, min älskade bebis. jag älskar dig redan så otroligt mycket. så acceptera mitt val och ska ni försöka trycka ner mig så gtfo! fuck off med er patetiska människor :)


HEJ

sitter just nu och käkar müsli & fil. äppelskivor & tonfisk. ska försöka ta en promenix. men har så ont och det strålar i hela underlivet på mig, autch.. men jag vill försöka vara i form! ahja,bloggar senare. pussar


DÖDA DÖDA

är ganska så irriterad på dessa flugor som stört mig hela hela natten. klockan är 6 och jag sover inte än? åh så trött man blir ibland :( ska försöka sova nu men går det inte så hoppar jag nog upp och går och käkar frukost eller något. dumma elaka flugor :( ett sista försök att somna, morrrrr


MEN ELLEN,SOV!?


GRAVID V31+3

idag har jag börjat få foglossning. absolut inget skönt. det trycker neråt och ibland sticker det typ till i hela underlivet. uscha! men men,jag har bara ett par veckor kvar,sen är min skatt hos mig :) <3


DAGENS KVÄLLISMAT


JOBBSUGEN :o

jag har gått och blivit JOBBSUGEN! ja helt otroligt! jag satt innan och funderade på att leta efter något,där man kanske kan tjäna några lappar! det hade verkligen suttit fint just nu. :)


HUVUDVÄRK USCH!

legat inne hela dagen med huvudvärk. de hela började vid 12 tiden? skulle lägga mig ner i sängen och blev jätte yr och mådde lite illa. det va typ 40 grader inne så jag reste mig upp & gick och öppnade dörren,då blev jag jätteyr och de blev svart för ögonen, började kallsvettas och så. så jag la mig ner i sängen och legat där sen dess, jo jag lyckades pallra mig upp för att gå och kissa typ var tionde minut! nu känner jag att jag måste gå och äta nåt, inte ätit sen klockan 1. här får ni en fin bild på min middag som mamma och de hade med sig från resturangen. pösssssar!


SOVGÖTT

varit på bröllop hela dagen, heeelt slut nu så nu kryper jag ner och dejtar kudden, ha det bra så hörs vi. pussar :)


SVAR TILL H

Skaffa ett extrajobb. Du själv som valt att bli gravid vid femton års ålder, utan en pappa till barnet. Du har själv satt dig i situationen så gnäll inte utan gör något åt saken och försörj dig och din oäkting!! jadu lilla H! jag behöver inget extrajobb och inte dina tips heller för den delen, jag har fått reda på hur min ekonomi kommer se ut och jag kan säga dig att jag klarar mig galant med de pengarna jag kommer få! utan en pappa till barnet? ja vadå är det ditt problem att jag är ensamstående? jag kanske inte har lust att vara med någon som hotat mig och mitt barn! så ta reda på lite mera fakta innan du skriver! det här är min blogg så frågan är varför du ens kommenterar & kollar min blogg om jag nu e så gnällig, fast mitt liv kanske är intressantare än ditt? ;)


THE TYPICAL ...


THE TYPICAL BOY


i bilen

sitter nu i bilen påväg mot nybro, bröllop. hopp hopp, vi hörs sen. pössss


GRAVID V 31.

Bebisen väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis och är ungefär 41 cm lång. Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek. På grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Men så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds – ungefär 900 gram. Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och nu kissar den, vilket är bra träning inför livet utanför. Benmärgen har tagit över produktionen av röda blodkroppar från levern.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362021/images/2012/pic_5009d8ddddf2b3312e000694.jpg" class="image">


bebismys

ligger just nu i sängen och kollar på magen, så kul att ena sekunden så kommer typ en rumpa upptryckandes på ena sidan. haha,så himla gosigt. jag älskar dig lilla barn. du gör mig till världens lyckligaste. snart är du här, all kärlek till dig <3


FILM OCH COLA.


fuck dig.

jag pallar fan inte dig mera,du krossar mig mer och mer varje dag, jag pallar inte ta mig upp nu. det gör för jävla ont. gå och dö jag hatar dig!


ÅH PAAAANIK :(

idag gick mina leggins sönder :( skitkul.. har bara ett par kvar men dom ryker väl snart dom med :( fan vad trött jag bliiiiiir! dåligt humör idag,ja! är så trött på Öland nu så när jag drar hem nästa gång,ja då stannar jag nog där! hejdå!


VÄXTVÄRK WIHO

älska att ha växtvärk i benen,haha åh. det är nog efter den otroligt "raska" promenaden jag och mami tog idag. vi gick från stugan upp till macken och sen hem. de tog drygt en timma (jaja mitt fel eftrsom jag inte går i samma snabba tempo) hahah!! men men,hyrde iaf en film. sen blev det att vara barnvakt i ett par timmar,gav barnen kvällsmat och sen fick dom kolla film innan dom skulle nana. då passade jag på att kolla min film jag hyrde, åh grym film,verkligen! den va verkligen toppenbra! så ett tips till er som gillar kärleksfilmer,kollaaaa! haha :D låg och log hela slutet av filmen,haha. ja jag tycker om såna filmer,vadådå? sen kom mor och de andra hem så då satte jag mig och pratde lite med henne. tackar gud för mamma,hon är grymt bra att prata med. tackar gud för min pappa, då han med är förjäkla bra. tackar gud för min familj överhuvudtaget. aja,nu ligger jag i sägen och bebis snurrar runt i heeeela magen, lilla buse. ska försöka sova nu iaf,vi hörs imon :) pussar på er.


svar på ARG!!!!

Linda: mammapenningen då? :)
svar: ja men den får jag inte ta ut förens om 15 dagar, men ja jag klarar mig väl. det får bli snåla gånger 1000!
Elina: plugga fram till BF, Sen har du ju föräldra penning och barnets barnbidrag. Det gjorde jag.
svar: ingen mening att plugga för min del, en månad bara. nej ingen mening.
ja jag har löst mig.
Felicia: Du kan ju faktiskt skaffa dig ett litet extrajobb:)
svar: som jag mår just nu är det inte tillgängligt, men det kanske kommer.
Johanna: Jag var tvungen att hoppa av gymnasiet lite tidigare för att jag inte kunde gå kvar så jag har varit utan pengar sen februari så några kläder, smink osv till sig själv är bara att glömma o vänja sig vid! :) Väntar barn om 2 månader kanske jag ska tillgäga :)
svar: ja okej. men jag hr löst det nu. ska börja ta ut mammapenning 60 dagar innan bf, alltså ganska snart.
för att ha råd med det sista. osåvidare! kläder och sånt löser sig alltid!:)

GOTTAR MIG


ARG!!!!

jaha,jävla äckel försäkringskassan! nu när jag fyllt 16 och inte pluggar elr nåt så får jag ingenting. kul,inte ens ett förlängt barnbidrag kan dom fixa! åh vad sur jag blir! så nu får jag inte lägre några pengar,ingen veckopeng ingenting, åååååhhhh!!! ska ta en cykel och leta pantburkar&bli lika rik som bjuringe. skitkul att leva på noll och ingenting, FML!


ONSDAG

hejsansvejsan, idag är det onsdag. har inte orkat blogga riktigt då jag legat och sovit halva dagen (börjar nog bli sjuk) vaknade upp svettig och dan. haft ont i magen hela dagen oxå,härlig känsla. pisstråkigt väder här på norra Öland. snart åker jag hem igen för att göra glukosbehandling och åka till barnmorskan, häääärligt. aja,väntar på lillebror som kommer hem med lite gottis till mig =D aja,vi hörs sen. pussss


KVÄLLSMAT


ONE MILLION

parfymen som luktar så vansinnigt gott, killparfym är det. men jag ska nog köpa en sån bara för att lukta på! det måste vara världens godaste parfym. ja verkligen. så killar, ett tips! :*


ANELA KOM HEM :'(

älskling du måste komma hem nu, jag pallar inte mera utan dig! varit från varandra i en månad du. jag saknar dig så jag håller på att dö. när du kommer hem så är det jag som tar mitt pick&pack och drar hem till fastlandet för att träffa dig. snaaaart är du hemma! typ 2 veckor kvar, äntligen! har så mkt att berätta att jag kommer kunna prata i timmar med dig. åh älskade lillasyster,kom heeeeeem! jag saknar dig för mkt.. ily <3


PÅ TÅGET.

sitter på tåget hemåt, och det känns ärligt som om någon typ gått bort, känner mig jättedeppig. just nu vill jag bara gråta? åh. känns hemskt dehär :( satt förut och tänkte på alla vänner jag förlorat under dessa 7månader som gravid. har kanske Max 20 vänner som verkligen bryr sig om mig. tycker de är så trist att man sticker pga att jag helt plötsligt ska bli mamma. okej det kanske skrämmer er, men endån. fast de har inte bara varit nackdelar, utan jag har funnit många andra fina vänner som jag har nåt gemensamt med. härligt det ju. aja, snart är snuffen hos mamma <3


MOOOT TÅG1

snart drar jag mot tåget för att åka hem. mår förävrigt ganska dåligt idag. är trött och slö. irriterande att inte kunna sitta rakt :( men men,bara ett åar veckor kvar sen får du komma ut lille bebis. :) nu ska jag knyta skor (vilket tar dubbelt så lång tid mot vad de brukar) så pussssspussss :*


DAGENS TJOCKIS.


LOVE LOVE

en av jessicas&erics kattunge,haha. han har jävlats med oss hela eftermiddagen! haha =D sååååå söt. så bara för de kastar jag in en bild på den ena kattungen, ronny&ragge heter dom,haha :') pussssss


JAG


MIDDAAG


SÖNDAG

slappdag here we go! igår blev deg folkrace i ca 10 timmar. plus resan, så 14 timmar var vi borta igår. härligt! snacka om att vara helt slut sen eller? ja jag somnade riktigt fort. nu är klockan halv elva. och idag skulle vi på jessicas kusins kalas. bebis väckte mig vid typ 3 i morse, sen vaknade jag av världens spark upp mot revbenen, härligt det lilla buse! haha aja, vi hörs senare? pussar


GRAVID IDAG...

idag har de inte varit kul :( haft ont överallt idag. kan inte sitta riktigt på en stol för bebis trycker och sparkar, får sparkar mot blåsan, haha. usch vad jag klagar. men idag va det Inge roligt! ^^


mot vimmerby

nu bär det av mot vimmerby. härligt härligt. vaknade vid 05.20 så upp och hoppa. fixade och åt frulle. nu sitter jag i en bil jämte bebis. jenny jämte & de två stora i framsätet! nu ska jag vara social. puss puss puss


NORRHULT

sitter just nu i norrhult och kollar film med jessica och jenny. eric skulle äta eller något. bebis sover. jag ska hoppa in i duschen om 20 minuter för då ska jag skölja ur ricinoljan som är i håret. blir väl sen till att krypa ner, ska upp vid 05.00 imorgon! för att åka på folkrace,wihoe. :) aja,bloggar kanske sen. PUSSS


V30

idag går jag in i v 30. det är helt sjukt vad tiden flyger förbi. snart är mitt lilla barn här. undra hur du ser ut? undra vem du är? jag är såååå nyfiken! 7-9 veckor till sen är du så välkommen till mig. har ju lite till att fixa innan du kan komma vettu! hihi :)


FRIDAY FRIDAY

hejsan bloggen och alla söta läsare. sitter just nu i bilen påväg till tingsryd. brorsan ska besikta sin bil. jag sitter och småglottar på minonna hela tiden, förbannade söta unge! fast hon ligger och sover nu. åkte ju med eric&jessica hem igår,så inatt sov vi i vida. skönt att vara med dom nu en vecka. :) efter besiktningen så ska vi typ till hyllan och fika! mysmys! ha det bra så hörs vi senare,puss.


in the car

hejsan svejsan, sitter i bilen påväg hem. hände värsta grejen i kalmar, usch! nu är vi iaf påväg hem. jag är hungrig som ett as och bebis i magen har full rulle! härligt :* suttit i en bil ett tag, och längtar faktiskt hem till min säng, min egna säng. aja,vi hörs,kommer blogga senare,kysssss :)


MIN FINA BEBISMAGE


TORSDAG

godmorgon, klockan är snart tolv & jag har varit vaken sen 8. pga en jamamde katt! härligt! ligger och latar mig ett tag till innan jag går upp. idag blir det morells,sen kmr pappa,eric,jessi&minonna hit! mysigt! få se vad som händer då. jag ska väl börja packa lite eftersom jag ska med hem. ha att bra så bloggar jag sen, puss ;*


V29+6

det är helt SJUKT vad tiden går fort fram. känns som jag nyss fick ett plus på Stickan. haha det är så roligt. tiden bara flyger iväg. om bara ett par veckor så är min lilla älskling här! om 8-9 veckor kan hon få komma :D längtar så oerhört.. ahja,nu ska jag sova lite. ha det bra,pussss :*


KVÄLLSMAT!


ONSDAG.

idag har det inte hänt nåt speciellt. har börjat med projektet "ricinolja" idag. smörja in oljan i hårbottnen 20-30 min innan duschen. sen skölja ut det med varmt vatten. schamponera in håret,tvätta ur det. mera schampo. sen sist balsam. smidigt! ahja. har städat stugan jag bor i. eller fixat alla kläder osv. sen sa min rygg ifrån! så nu blir det slappa! ha det bra så hörs vi sen, pusssss(:


MAT


GODMORGON!

godmorgon på er. vaknade vid niotiden. gick upp och drack kaffe / käkade frulle. nu sitter jag i stugan och letar kläder att ha på mig. åh alltid lika jobbigt! ahahah. slänger väl upp dagens outfit senare. ha de brap,pusss.


PUSSS


GOSISMAGE.


LOVEKILLER

ligger i sängen & kollar andra avenyn. min lilla skrutt rör sig i magen, de är så mysigt. idag har jag inte gjort så mycket. suttit och chillat. vid 4 drog vi till sportrean, valles, sågen & nån annan affär påvägen. trevligt! sen drog vi till snäckan och köpte tuggummi. har varit ute och gått med mamma, elr ja, hon gick, jag cyklade och gick lite. 5km blev det allt! hääääärligt! :) sen har jag suttit ute och pratat med brorsan och simon, de blev någon timma. trevligt de :) nu kollar jag andra avenyn,ska nog sova snart. ha att bra,puss.


SVAR

Caroline: Hallå Hallå där.... Är de inte sånt man kan starta förlossningar med? Läs på!!!! svar: jo det är det, men glömde skriva att man masserar in detta i hårbottnen ca 20 minuter innan man ska duscha för att håret ska växa fortare än vanligt! jag dricker inte det precis :)


GUMGUM

köpte lite tuggummi,ligger lite flera i påsen,haahah,förbannat gott att tugga på,dessutom är dom riktigt fina ;)


RICINOLJA!

mamma va på apoteket i fredags och beställde hem 6såna här,dyrt som fan. men nu jäklar ska jag få långt hår! :D


KICK KICK

bebis har boxningsmatch,hela magen hoppar åt alla håll. haha så förbannat sööööööt! nu ska jag mot morells för att äta. ha det bra, pussss pusss puss :)


NYA NAGLAR


UNDERBART!

blogg.se appen funkar igen efter drygt en månad,grattis grattis! så nu lär det bli mer uppdatering tycker jag :) klockan är 11 & jag har varit vaken sen 10, ligger och latar mig och pluttis sparkar på för fullt i magen. riktigt härligt att vakna av de! hm,idag blir det mest chill trorjag. inte så fint väder idag,blåser och dant. aja,vi hörs väl senare,ha det så bra idag allihopa. puss


svar på kommentarer.

hon: Så fin mage :)
Längtar tills jag börjar ha en mer synlig graviditetsmage också :)
svar: aw, tackartackar! ja men vänta tills runt vecka 28-29 då blir den större! :D
 
linnea l: Aw fin mage! Gud vad jag kan sakna min gravid mage när man ser folk som är med barn. Jag var själv ung när jag fick min son, 16 år när jag blev gravid. Ensamstående då pappan inte ville ha med oss att göra. Men allt gick bra ändå :) Så håll huvudet högt och bevis att dom som tvivlar på dig har fel! Lycka till!
svar: hihi tackar. jag kan förstå det, de är så mysigt med min bebismage, hehe. men vill just nu bara ha ut henne! åh, starkt gjort av dig! då vet du ungefär vad jag går igenom nu..
tack så mkt :)
 
rebecca: Å vilken fin rund mage du har :)
svar: tack! :D
 
elin: Starkt av dig att få barn nu! Önskar er lycka till!
tack så mkt!
 
anonym: har läst din blogg ett bra tag och jag måste erkänna att jag blev ganska chockad när jag såg att du skulle bli mamma men sen så började jag tänka i andra banor och insåg att det måste vara sjukt härligt att gå runt och verkligen ha en bebis i magen! ska verkligen bli otroligt spännande att fortsätta läsa din blogg och jag önskar dig all lycka till vid förlossningen och efter! tror verkligen att du kommer bli en hur bra mamma som helst! kram
hehe ojsan, ja visst. är van vid folk som blir chockade ;) det är sjukt underbart! man är liksom aldrig ensam, och kärleken man redan känner är extrem, skulle inte byta ut detta mot någonting i livet!
tack så himla mkt, kram!
 
emelie: Har du testat att ta bort appen från mobilen och sen ladda ner den igen?
Det står att man kan göra så på informationen på appstore om appen inte fungerar som den ska :)
svar: har tyvärr provat :( men den slutade funka när blogg.se gjorde om sin blogg här.. men hoppas den funkar snart igen! :)
 
iingetnamn (hanna): Den blåa har jag! Superfin & superskön :d
haha jaa :d
 
rebecca: fin mage! =) man blir sugen på att skaffa barn med se så mysigt ut med stor mage med ett lite liv i =)
svar: tack! :) kan förstå att du blir sugen! det är mysigt! :)
 

ÄLSKADE WILLIAM!

asså killen, jag skrattar alltid lika mkt varje gång jag ser denna video. han är ju förjäkla skön! puss

MIN DAG

min dag har varit förjävla tråkig rättaresagt, har legat inne på mitt rum och mått dåligt över värmen och psykiskt. har velat gråta hela dagen, haha. mina hormoner är faktiskt inte roliga.. nej uscha.. men nu mår jag bra tack vare alla fina vänner som muntrar upp mig! min älskade älskade storebror och hans älskade flickvän, och deras lilla bebis. dom gör mig så otroligt glad. tackar gud för dom finns, underbara människor. <3
kastar även in ett par bilder som jag tagit idag.
kyssss
 

DAGENS INKÖP


MAJ-JUNI-JULI

i brist på fantasi eller fritid så snodde jag med mig datorn in till lilla stugan och fixade iorning massa bilder och la upp de här, kände att ni kanske ville se lite bilder. saker som hänt osv i maj till juli.
tex, folkrace, student, ölandbilder, osvosv.
hoppas ni gillar bilderna!
pusss

LITEN GRAVIDMAGE

kolla vad liten min mage va? där tyckte jag att jag va JÄTTESTOR redan. men nu är min mage sååå mkt större och ibland är det tillochmed jobbigt, haha. men tänk, jag ska gå 11 veckor till och då lär jag vara stor som en köttbulle. hahaha, åh. bebis bebis bebis.
men det är verkligen UNDERBART att vara gravid ibland.
förutom alla bristningar man får, och de kilon man går upp.. usch..
men men, det är sånt man får ta, och kolla vilken present jag får sen?! en egen bebis, min dotter, älskade barn
<3

ÅSKA

hejsan bloggis.
nu sitter jag i soffan i köket, nyss hemkommen från en tur med min vän linda. trevligt med lite snack och ett par fotografier vid stranden. härligt detdär! igår var det så äckligt fult väder att jag trodde jag skulle smälla av, det åskade. och jag menar inte bara lite blixter och dunder, utan hela huset SKAKADE! så mkt som det åskade.. det va helt sjukt. jag låg i sängen och skakade, tillslut bad jag mamma komma och hämta mig, ja jag är livrädd för åska. det är så obehagligt, kan inte förstå hur folk tkr om åskan? vad tänker ni med, usch!
jag vaknade vid 8 tiden och smög in till min säng och somnade om, vaknade vid 11 och åkte till mormor och morfar, där lillebror klippte gräset och jag duschade, mamma fixade lite osv. sen satte jag mig ner och drack en godisdricka, den på bilden. helt supergod är den! kände mig fräschare än aldrig förr när jag duschat och satt utan smink, myyyyyyys. fixade mig lite sen drog vi hem, och käkade lite på morells. sen har jag legat helt slut i sängen, vädret gjorde mig seg. varit helt slut!
hoppas inte det åskar ikväll igen, det FÅÅÅÅR inte :'(
HAHAAH..
ahja, nu ska jag gå och lägga mig i sängen framför film och lite gottis, trrroorr jag?
ahja, vi hörs imorgon.
hoppas FASIKEN blogg.se fixar deras mobilapp snart någongång! får bokstavligen daaaaaaaaaaaaaamp.
aja, ha det bra. pusssoussspssusu

till hjärtat mitt


WORD


NEW TO BABY


GRAVIDMAGE


svar på kommentar

evelina: Åh, Ellen..., lyssna inte på dem. De borde hylla dig för det du gör, men dem är så jävla stolta över sig själva så de kan inte göra det...., de måste hela tiden ha beröm o det tar imot när någon annan får det.
Stå på dig Ellen♥, det finns ännu fler som stöttar!
svar: nej usch, jag orkar verkligen inte ens bry mig.. första kommentarerna man fick va så otroligt jobbiga, men man inser att de personerna som kommenterar är så jäkla töntiga. jag lovar att stå på mig, tack min vän. <3
 
linnea:hhahah omgomgomg vilka töntar ni är som skriver anonymt.. fegaste någonsin stå för de ni säger. OCh för den delen är ellen verkligen INGEN hora, hon är en helt underbar person som kommer bli världens bästa mamma, förstår om ni är avis på henne. hah
okej förlåt ellen men jag hatar verkligen när folk säger sånt som verkligen inte stämmer o speciellt när dom är så fega, sånt klara jag inte;) ta hand om dig vännen!
svar: hahah jadu jag håller med! :D skrattar åt dom, verkligen.
nej hora är bland de sista jag skulle bli här i livet, usch! tack för du är just du, du är bra vännen min <3
 
annie: fega ni är som skriver så, ellen är en utav de allra bästa människorna som finns, tycker hon är stark som tacklar era fula kommentarer så bra ! bra ellen du blir en utmärkt mamma :D ha det så himmla bra med födslen o allt :D<3
svar: ja fega är bara deras förnamn.. aw, så gullig du är :* hihi tack så mycket :d

SVAR PÅ KOMMENTAR

Johanna: För de första: FAN VAD FEGA NI ÄR SOM SKRIVER ANONYMT, BARA ETT BEVIS PÅ ATT NI HAR DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE OCH MÅSTE KLANKA NER PÅ ANDRA!!!!
För de andra: bara för man är ung och blir gravid, är man en Hora då? Har du/ni som skriver så sjukt elaka saker ens kollat upp va de betyder? En Hora är en person som säljer sin kropp. Har sex för pengar. Och det har Ellen veeeerkligen inte gjort.
Ni är så sjukt jävla avundsjuka för att Ellen, trots att hon är ung, blivit gravid, mognat och gått in i sin mammaroll redan nu.
Det bara skriker avundsjuka. NI ÄR PATETISKA..
För de tredje: ELLEN, TA INTE ÅT DIG, DOM ÄR AVUNDSJUKA OCH JÄVLIGT OALLMÄNBILDADE EFTERSOM DOM INTE VET VAD HORA BETYDER.. De är sjukt patetiska och pinsamma som inte vågar kommentera med sina namn utan är anonyma. Spara IP-nummer och fortsätter dom kommentera så anmäl till polisen. De var jag nära på att göra när jag fick elaka kommentarer.
Det är din blogg, du skriver om ditt liv, din graviditet hur mkt du vill. INGEN SKA TA IFRÅN DIG DIN LYCKA!! Massa kramar och kärlek till dig och din prinsessa i magen <3<3<3
svar: ÅÅH vad rätt du har på allting vännen!
blir så glad att någon verkligen förstår.
är så himla trött på folk som kommenterar anonymt, speciellt när de ibland kan kommentera TVÅ kommentarer med samma IP nr då de lådsas vara två helt olika personer, så tröga människor vi har på denna jord..
det är somsagt min blogg, jag skiter i vad folk tkr, men jag skriver vad jag vill ochgillar de inte det så är det fasiken att bara klicka ner den!
du är för toppen du vännen! PUSSAR OCH KRAMAR TILL DIG <3<3<3<3

4-KROGAR

hejsan,sitter just nu och chillar vid bordet på 4-krogar. firar min lilla bror som fyller 18 år idag! grattis grattis :D har inte kunnat blogga så bra utan dator :/ appen är forts sönder... uscha... ha de bra så hörs vi,kysssar

MIN BLOGG!

glömde säga att dethär är MIN blogg! jag får uppdatera vafan jag vill och gillar ni itdet så klicka ner bloggen istället! sjukt hur folk pallar hålla på och tror de är så förbannat coola för de kallat nån hora,men de är ett tecken på hur mkt deras självförtroende ligger i botten. stackars småbarn :* 
min blogg,mina bilder,mina inlägg,NOT YOUR BUSSINES!

jag? hora? HAHA

fick en kommentar igår om att jag va äcklig och en hora osv, personen verkar inte veta va en hora är då eftersom en hora tar betalt för sex, säljer sig själv osv.
men de är ju kul att nån är avis på mig ;) annars hade personen aldrig kommenterat!
tycker de är töntigt, våga stå för dom ni är ist för att skriva töntiga anonymakommentarer om att jag är hora och ful som stryk, jag föddes såhär & är stolt över mig själv. 
  ja de va bara de jag ville säga ;) 
puss!

påväg hem + damp

hjhesitter i bilen påväg hem
nu och är sugen på att shoppasom ett as. 
har ungefär 1500 på mitt kort men men jag ska köpa bebissaker oxå! 
jag får daaaaaaamp..... 
aja ska till pappa idag. härligt. 
vi hörs, CIAO

MITT ALLT


when i held ya.

gråta och må dåligt, ja det har min dag gått ut på. det här är inte lätt, verkligen inte. men jag får väl se framåt ist, att snart får jag min egna bebis. och då kan jag bara kolla på henne när jag mår dåligt, så kan jag le och må bra igen. jag kommer hålla henne i handen, kommer pussa på henne och berätta för henne varje dag hur mkt jag älskar henne. när hon blir äldre, blir kär och sviken, så ska jag ta emot henne när hon faller. jag ska berätta om mina gamla förhållanden och hur killar behandlat mig. hur dåligt vissa behandlat mig. men får inte glömma de bra stunderna heller. jag kommer berätta hur allt gick till när jag väntade henne. jag kommer berätta allting jag kommer ihåg. hur folk behandlade mig, bara för jag va 15 när jag blev gravid. jag kommer berätta allt för henne för hon förtjänar att veta allting om sin mamma. jag ska ta med henne på rundturer till ställen jag älskade att vara på, jag ska visa henne vad jag gjorde i hennes ålder. jag ska visa henne ALLT. och jag ska älska henne så mkt. jag älskar henne redan, och de gör jag mer och mer för varje dag som går..
tack för du valde att bli min bebis. tack för du finns där i min mage och sparkar på mig, tack för du finns i mitt hjärta.
jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig.
<3

...

 
man ger inte bort dyra prylar till den ena, sen skiter i de andra.
det gör så jävla ont och jag känner mig inte ett skit älskad längre.
känns som om jag är värdelös på riktigt.
trodde man behandlade alla lika.
ja det gör så helvetes ont.
 
 

RSS 2.0