NU GÖR VI NATT

nu tar vi och säger godnatt, och vi hörs imon. PUSS


ÅÅHÅHÅHÅ

HEJA HEJA AWA!!!! hon är ju lätt bääääst <3


HELT SLUT

efter att ha varit i växjö sen 3 tiden så är jag ärligt talat helt slut. har cp ont i huvudet med haha. ahja, de går nog över :)))


HEJ

just nu sitter jag och äter frukost. ja lite sen kanske? klockan är halv ett.. haha, men men. vaknade runt 9 idag. gick upp och fixade lite, bebis fick sitta i babysittern som hon verkade för en gång skull tycka om. ja, hon satt där och pratade och skrattade åt mig, så himla mysigt att se! nu tror jag minsann hon vaknade oxå... hehe, ja jag ska väl ge henne lite mat:) sen fortsätta fixa! ha en underbar fredag allihopa, för det ska jag se till att ha iallafall.
btw. ikväll ska jag fixa mitt hår! så håll utkik ikväll för resultat! :D PUSS.

GODMORGON

hej, ligger och latar mig bredvid hjärtat mitt. mste upp nu och fixa! ska nämligen iväg idag :) puss


SVAR TILL EMILIA

hejj jag är en tjej på 16 år och tror att jag är redo för barn vill verkligen ha ett barn.. kan du inte skriva lite till mig hur det är hur fixar du skolan och hur ser du ut nu efter graviditeten hur ont gjorde det har så många frågor snälla snäll svara

svar: hej, tror du det så visst, bara till att skaffa en bebis om du känner dig redo och kan tänka dig ta ett stort ansvar. jag hann precis sluta nian, så jag började aldrig ettan. så nu tänkte jag plugga upp lite betyg och sen börja gymnasiet med dom som är 97or. skolan går alltid att fixa! jadu hur jag ser ut nu? man har ju absolut INTE samma kropp som förut. lite bristningar har man ju fått, men dom bleks ju. och om det gjorde ont? ja, klart det gjorde ont. en stor bebis ska ju ut!! haha.. fråga på om du behöver fler svar, :)


SVARAR

Blir verkligen glad när jag läser din blogg om hur du har klarat sv graviditeten osv. Du och lilla Luna är jätte fina!!
Själv är jag gravid en månad och det känns underbart fastän magen inte ens har vuxit något. Men jag vågar inte säga till pappan om det hela. Vad tycker du att jag borde göra??

svar: åh, vad kul att höra! puss till dig!
vad kul, grattis :) jadu, jag tycker absolut du ska berätta för honom! det är nästan ett måste tycker jag :) hoppas allt går bra, lycka till!


MAMMA❤LUNA


UPPFINNARNA

hejhej, tittar just nu på uppfinnarna. åhhh det är ju så kul! :) hihi. mitt hjärta ligger och äter. mys! ska sen gå och sova tror jag. super trött :cc hehe


GILLA/FACEBOOK..

har gjort en gilla sida på fb, in och gilla :* TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA DIIIT!!!

LAKTOS.

 
 
detta suger, haha. satt förut och funderade på vad jag behöver handla i affären... och nu måste jag börja handla laktosfriaprodukter oxå, haha fyyyy... liksom smör, mjölk, yoggi, keso osv.. och sen kom jagpå en sak, det är ju mjölk i choklad :( jag som äääälskar choklad... HAHAH.. ledsen tjej.. men har ätit laktosfriaprodukter i snart 3 dagar, och jag känner mig bättre i magen. och jag mår inte illa, inte lika ofta som förut iallafall.
jahopp, ska fortsätta leta lite på internet om vad man inte får äta eller ej, ja jag vet, mjölkprodukter, men vilka produkter är de mjölk i dååå?.. hehe, ha det bra.

DET SNÖAR!

ÅH, FÖRSTA SNÖN HAR ÄNTLIGEN ANLÄNT TILL SMÅLANDES DJUPA SKOGAR... grymt mysigt, men bara det inte blir för mkt av det så är jag nöjd ;) nu ska jag natta en tjurig, dregglande unge. sen blir det dusch för mig! PUSS

:D



FULL RULLE

besök av käraste carin idag, myspys! som vanligt :) sen har philip varit ute.
nu sitter jag ich försöker natta en MISSNÖJD bebis... vet inte om det kan vara för hon är förskyld? hon skriker så fort jag lägger ner henne... blääää :/


HJÄLP!

emmaljunga eller brio? va tycker ni? vilken av dessa tycker ni mest om? vfr? fördelar osv? kom med tips! måste ha en ny vagn, lillans har gått sönder :(


FIFI

hejsan, sitter just nu uppe vid tvn och kollar på fifi, hha. finns ingenting på tvn :( suger att ha de vanliga tråkiga kanalerna... blääää! sitter och äter sallad och smsar med en söt människa.
hihi, skriver snart igen. pussar


CAAAARIIIN

jag har någonting som är ditt, mohaha. :D


SVAR PÅ FRÅGA

Hej. Kan du inte lägga upp ett inlägg om pappan? Har ni någon kontakt, har han kontakt med Luna? Och hur kommer ni göra i framtiden. Hur reagerade han när du berättade att han skulle bli pappa? Kram

svar: hejsan, jo visst kan jag det! ja vi har kontakt, när luna föddes så tror jag han insåg hur underbar detta lilla knyte är, för nu är han här och hälsar på henne några gånger i veckan. hur vi kommer göra i framtiden? ja den frågan var väldigt svår. jag har ingen aning, det vet jag faktiskt inte än. jadu, han reagerade väldigt starkt, bara bara negativt. det har bara varit negativt från honom under heeeeela min graviditet. när allt var som värst så kändes det ärligt vissa stunder som det var på slutet här för mig. men jag tänkte på min fina i magen och försökte göra det bästa av situationen. nu när hon är ute så måste jag säga, att detta var värt alla tårar och alla svek, det var värt ALLT. för nu är världens finaste flicka hos oss. jag älskar dig något otroligt! mammas hjärta ❤


Nov. 28, 2012


05.35

upp och hoppa nu mamma jag vill ha maaaaat! så var nog det hon ville ha sagt nyss. men hon drack ca 10 klunkar. sen var det nog? jaha... ahja, nu ska jag prova bädda ner min lilla tös! se om hon tillåter det, för hon verkar ha det så kul här och sprattlar på! :) sovgott igen :*


...


JAHA...


YEEEY


CHILLAR T ATT


TRUE


TINGSRYD

hallå hallå, sitter i bilen påväg hem från Tingsryd. har köpt lite smått och gott! blandannat mat till luna, och lite julklappar. och en vällingburk! osv osv :)
nu i eftm kommer Linnea och carin! :) puss


NOOOOOO

idag är det säsongsavslutning av portkod... säger bara NEEEEJJJJ.. blir så ledsen, haha.. det måste va det bästa programmet jag set på LÄNGE! hoppas det kommer mer..


Nov. 26, 2012


:(

ååhhhh... detta ständiga illamående som kommer och går? vad är felet på mig? det är så obehagligt :'( om det fortfarande sitter i imorgon så ska jag nog boka tid på vårdcentralen... FY för detta! :(


HEJ

hejsan, sitter just nu och äter. har nyss målat lillasysters naglar. vi får se vad kvällen bjuder på ;) puss


MIDDAG


BLÄÄÄ

känns som ögonen snart trillar ut hur trött jag är. när luna ätit klart så ska vi bestämt sova liiiite till :)


<3

nu gosar vi ner oss framför tvn. mitt hjärta ligger här och ler / pratar. mitt mammahjärta smälter!!!


KOSTA

ja, jag åkte till kosta iallafall. tur det, för jag träffade på Linnea! så jag va med henne hela dagen, trevligt som tusan :) luna har nästan sovit hela dagen, men hon vaknade till runt 5 tiden, så glad och social med Linnea så! :) nu har vi hoppat i myskläderna, jag har käkat och luna oxå. så nu ska vi bara mysa!


SÖNDAG.

hejsan hejsan, idag är det tråkig söndag. och vad ska jag göra idag? har ingen aning alltså. skulle egentligen till kosta men skiter i det. är hemma och fixar ist. lilleputten måste bada, jag måste duscha osv. så då kör vi på hemmamys idag. inatt somnade jag runt 12 snåret med ett leende på läpparna:') vaknade runt halv 3, då skulle bebis ha mat igen.. nu ligger jag här bredvid min skitunge, hon är så jvla fin, helt underbar mitt älskade barn!


VARJE GÅNG

varje gång jag ser på dig så blir jag kär, varje gång jag tänker på dig, varje gång....


HAPPIIII


....

om du bara kunde se hur lycklig jag är!!!


ANELA ❤


åhhh..

jag saknar kärleken, jag saknar kyssarna, jag saknar närheten, jag saknar att kunna prata om allt med någon. en pojkvän, en bästavän.
jag vet, jag har den finaste kärleken. jag har världens bästa och finaste dotter. men jag saknar fortfarande att vara kär.
det va längesedan den känslan uppstod. åh, kom tbx.


ÖVERTRÖTT

min tjej är övertrött och vägrar sova. varit vaken sen 17.00 och sovit ca 10 minuter under tiden. hoppas hon somnar snart, vill naaaana, hihi!!!
PUSS :*


HEJ

sitter här och matar luna, tusen tankar i huvudet idag igen. jag saknar min pappa, jag saknar emil och eric. jag saknar gamla dagar. längtar till sommaren. ❤


MY LOVE


LOSE CONTROL

upps, råkade somna med loppan. men men det gör inget, upp och hoppa och fixa! fredag idag? känns helt okej faktiskt. så ikväll blir det bara mys framför tvn tror jag. kan nog bli en bra dag! puss:')


MATDAGS

så, prinsessan min vaknade för några mimutersedan och bara skrek rakt ut, jaha, matdags! så nu ligger jag här bredvid henne medans hon äter, min fina. får väl se om vi somnar om efter detta. vill gärna sova en stund till. men nu är alla i huset vakna, (det hörs!!)
ahja. skriver sen, pöss


BEFORE I DIE


the boys who


TE AMO

JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG


Nov. 22, 2012

jag försöker få svar på alla mina frågor, men usch, så trött. jag kräks snart rakt ut. dumma dumma dumma detta..


PISSS!!!!

JAG SAKNAR MINA VÄNNER :'(
jag saknar anela, julia, emelie, jessica, carin, molly, sophie, martina, atlas, michelle, anton, Linnea sl och Linnea s. OSVOSV... alla underbara människor i skolan, åååhhh jag blir galen vad jag saknar er :(:(:( saknar 9D så galet mkt...
förlåt för mitt lipande, men usch, jag saknar er


FUCK ILLAMÅENDE

sånhär illamående va längesedan jag hade. måste varit när jag va gravid i ca v 5-12. men jag är ju inte precis gravid nu. men fan vad obehagligt det är:( funderar på, om det kan va pga stress, oro och ångest typ? är så himla fylld med tankar och saker jag oroar mig för. jag blir stressad över minsta lilla. och det kommer väl mest när jag är ensam. då alla tankar svämmar över. då kommer illamåendet och jag har den nervösa känslan i magen som man alltid får innan man ska göra nåt man är spänd över..
vfr är de såhär? vfr just mig? vfr just nu... snälla, jag vill bara att allt ska bli bra... snälla...


DE ÄR JAG!!


WIIEE


112

hej, sitter just nu och kollar på 112 på liv och död. med en sovande liten flicka i min famn! mysigt:)
ska se om jag hinner bada henne idag annars gör jag det imon. puss


SVAR

Emelie: Tycker du att dom napparna är bra?
Jag själv tycker de kommer för mycket ur dom... Har inte hittat någon napp alls (att köpa bara napp) som passar till min tjej. Utan bara den som kom med flaskan jag köpte. En dr Brown..

svar: har du kollat så det är nummer 1 på nappen? det är minsta, och jg tycker de du funkar perfekt! men de är ju olika från barn till barn :)


COFFE

sitter och dricker kaffe på min hårda rump! idag har jag varit med jessica och eric på föräldrargrupp, sen har eric kört hem mig. nu gosar jag med min lilla. ska kolla om de finns nåt bra på tv! puss


PT PT PT

hahahah JÄVLA reklam som sitter på huvudet... hahaha jag typ dör!
min prinsessa somnade typ nyss. så nu ligger jag och latar mig i soffan. ska snart gå och burka upp mat till hjärtat!
ha det bra puss :)


USCH!

just nu vill jag bara gråta. gråta ut.
mår verkligen skit. tusen tankar som snurrar runt i huvudet och jag håller på att springa in i väggen när som känner jag. mitt huvud sprängs snart.
ahja. jag ska sluta klaga. men dessa dagar har verkligen allt varit jobbigt. mitt huvud plågar mig. tankarna plågar mig.
men men, thats LIFE i guess... ska gå & göra mig iordning inför natten nu. PUSS!


meeee


Nov. 21, 2012

dålig uppdatering jag vet. tankarna rullar förfullt, mkt att tänka på. mkt att planera. osvosv.
just nu myser jag med min bebis. kollar tv med jessica freddy & minonna. trevligt!


HELT SLUT!

Jag är helt JÄVLA slut. trodde då aldrig att hon kunde köra slut på mig! men jo! skrikit i timmar och bara varit sur. jävla ersättning som kör slut på hennes mage... åååhhh, mitt huvud sprängs snart, imon tar jag en promenad till Ica för att köpa ny ersättning! puss och godnatt.


Nov. 20, 2012

I 43 dagar har du nu varit här med oss. de bästa dagarna i mitt liv. jag älskar dig❤


YEEY!


SÅÅ!

nu har jag laddat upp käk inför natten!
så nu ska jag bara vänta tills bebis vaknar, vilket hon borde göra snart. och sen ska jag mata henne och sen sova.
härligt, vi höres! PUSS :)


NYTT

varit i växjö idag med bror jessica och bebisarna ju. hittade en ny overall till lillan, sen en ny body. sen köpte jag även lite mat till henne (färdiggjord ersättning) smidigt att ha på natten elr när man ska iväg osv.
ahja, nu sitter jag och kollar tv.
har nyss ätit sallad och majskolv, mumma!


JUST NU

hejsan alla söta bloggläsare! just nu sitter jag i bilen påväg mot stan med eric,jessica&barnen! tänkte jag skulle se om jag hittar en overall till sessan, och lite kläder! sen ny nappflaska och ersättning!jaja, vi hörs väl sen? PUSS


SMÄLTER

mitt hjärta nån vecka gammal

mitt hjärta


KVÄLLSKÄK

sitter och käkar keso och dricker te. pappa philip har varit här idag. han körde för en stund sen så jag tänkte gå och lägga mig nu. för imon åker jag till norrhult.
ha det fint, puss


Nov. 18, 2012

MUMMA


GRATTIS ÄLSKADE DU!!

GRATTIS MIN FINASTE PAPPA PÅ DIN FÖDELSEDAG! ingenting utan dig, tack för du finns, du är bäst. och världens bästa pappa! :D PUSS <3

MÅ DU BRINNA UPP!

Ohhh.. fega jävlar som misshandlar sina partners. jag tror jag kokar över snart! usch vad förbannad och ledsen jag är. INGEN förtjänar att bli så nertryckt. och speciellt inte du! Hoppas du förlorar allt ditt svin!..
allt kommer ordna sig, jag lovar. Min älskade älskade vän..
 

wiie!!!


ersättning SVAR

Johanna L- Althea hade oxå NAN 1 och hon blev oxå dålig i magen. Och nu kör vi på baby sempers och nu är hennes mage perfekt. :).
svar: värst vad alla bebisar får ont i magen av NAN 1.. jag har ju endå gett luna ersättning i snart två veckor, men det är samma visa fortfarande, så det får bli sempers här oxå, se om den är bättre! :)

Linda håkansson- Jag började med sempers ersättning först men Moalie fick sååå ont i magen av den, så då bytte vi till Nan 1 o i början va hon lite lös i magen o så, men det är ju innan magen vant sej eller så, för Luna har väl inte ätit ersättning så länge? :)
svar: jaha, okej ;( hur lång tid tog det för henne innan hon "vant" sig? för luna har snart fått ersättning i två veckor. och det har inte ändrats ett dugg, så tror jag ska prova baby sempers :)!

Sandra- Det finns en dom heter PRO nan 1 och den ska tydligen vara skonsammare mot magen. Min dotter som är 6 veckor äter det och har inga problem med magen. Men sen är det ju olika från barn till barn såklart! :) men om det inte är PRO nan du har så testa den, om det inte funkar så kanske du ska byta till baby semp och se om det funkar bättre för henne.
svar: ja, det har jag oxå hört. ja det är ju så knepigt :p jag får testa och se hur det går! :)  

Mia- Nan1 funkade inte för oss, Novalie fick jätteont i magen och kräktes efter varje måltid...vi bytte till baby semp 1 och den är enligt mig mycket bättre, MEN Nan ska vara skonsammare för magen...jag tror att det är så att hennes mage reagerar eftersom hon inte är van, det är så med allt, när man börjar med ersättning, gröt, pure osv. Dom kan få ont i magen, bli hårda i magen, lösa i magen you name it!
Så du ska se att det blir bättre när hon får vänja sig lite :)
svar: så reagerar luna oxå på nan 1, hon kräks jättemkt efter varje måltid och är jättelös i magen.
ja, eller hur.. du har rätt :) jajemen! :)

TACK FÖR SVAREN <3


ERSÄTTNING!?

hjälp hjälp alla mammor med erfarenhet!
jag ger just nu luna NAN 1. och gjort i en vecka nu. och hon har blivit jättelös och dålig i magen, någon som vet någon bättre ersättning? baby semp kanske? ja, kasta in kommentarer är ni gulliga! :)


MUMMAA!

jaha, nu har man blivit nerspytt och nerbajsad! det får bli bad för henne och dusch för mig! sen ska vi bara ligga i sängen och mysa! det får bli så när mamma inte är pigg alls:(


FYFARAO:(

att må såhär illa måste få va förbjudet... det kom igår runt halv fem och sitter fortfarande i.. trodde att de va magsjukan, men då borde jag egentligen spytt för längesedan?
(nu kommer mycket info så läs inte om ni inte vill)... det kan vara mensen oxå. mitt avslag slutade 2 veckor efter förlossning. sen hade jag uppehåll i 3 veckor. och nu i veckan åkte jag på denna satans mens! jag som trodde jag skulle slippa den.. men iaf, det kan va pga den jag mår illa. hata mens blä!
haha förlåt för så mycket onödig information men det är naturliga saker att prata om! jajemen, ska nog krypa ner bredvid min halvsovande tjej. jag har sovit ifatt dessa timmar jag missat nu känner jag. GALET SKÖNT!
jaja, nu ska jag avsluta här. puss!


:/

en illamående mamma kryper ner och sover. mår verkligen inte bra:(
men tack för en mysig kväll allihopa!
PUSS

BTW.. luna har börjat le medvetet nu:D galet underbart❤


ILY


STRESS...

dagen har varit okej, nu ikväll har jag packat.. ska till pappa imon sen till bror jessica och minonna! :) trevligt det. hehe, jaha.. ska väl sova nu.. PUSS


fuck that..

jaha, så förbannat jobbigt allt blev nu.
har kunnat amma luna helt felfritt ända sen förlossningen. men nu i dagarna har hon typ inte blivit mätt.. så jag har fått börja ge henne lite ersättning.. känns jättetråkigt att hon inte blir riktigt mätt på bröstmjölken :( men men, är så sjukt glad att jag kunnat amma riktigt i ca 5 veckor! fast kommer inte ge upp amningen helt ennuu.. eftersom det fortfarande finns mjölk kvar osv!
men känns endå trist.. men de kanske vänder! vem vet!


TURN UP THE LOVE


NORMALT


UPP UPP..

upp och hoppa innan bebis vaknar. idag händer det mkt. hade hellre legat kvar i sängen och sovit. haha, skriver snart puss


SUDDIG


KNUBBZÄÄÄL


BARNPROGRAM

sitter och kollar på tv med jessica minonna elwira och luna. kollar på nåt barnprogram, hahaha.
- Big ben, vet du oxå vem det är?
- Ja det är ju en klocka.
- Nej det är ju ett monster som vill äta upp oss!
haha, asså barnprogram is the shit!


FRIEND

gammal fin bild på mig och finaste jullan. goa underbara minnen!
hur mkt vi än bråkat så kmr jag aldrig släppa taget om dig.
i love you
<3

GODMORGON

hej, ligger just nu i sängen och har ont. mitt huvud sprängs snart och har åkt på en inflammation i höften sen några dagar tillbaka. vilket inte är så himla underbart! idag skulle egentligen emelie och lilla Svante komma men det blir ändrat.
tänkts jag skulle hoppa upp nu innan hjärtat vaknar.
inatt klockan 4 var hon klarvaken och jag satt och pratade med henne, och helt plötsligt får jag världens leende och några minuter efter får jag ett till. vet inte om det är på gång nu? för det kändes verkligen så! få se under dagen, ha att bra :) puss


MAKE IT BUN DEM

GAAAAAAAAMLA BILDER... ÅÅHÅÅHÅH VILL HA TILLBAKA MITT HÅÅÅÅR...

SIS

 

NAMNSDAG

grattis Emil&Emilia på eran namnsdag. tyckte det va ganska coolt att ni hade det samma dag haha, puss! ❤


:)


hopetheresissomeone

åhhåhå.. äntligen som en NY människa! hoppade in i duschen och kände mig som värsta KUNGEN när jag kom ut. haha nej inte precis! men asgött vare iallafall. men snart vaknar min lilla och då kommer hon väl kräka ner mamma sin ;) haha äsch, vad gör lite spya? ingenting. eller ja, vanlig spya är ju äcklig. men bebisspya är inte farligt :) undra vad man ska hitta på idag? kanske bara mysa med luna! har ingen ork att ut och gå idag.. tar en LÅÅÅNG RUNDA imorgon istället.
puss

GOD MIDDAG.

hejsan. nu är det 5 timmarsedan vi gick upp. och jag har hunnit en massa! städa mitt rum, diskat, bäddat om hela sängen, bytt sängkläder, dammsugat, badat luna, sett film och myst med min prinsessa!
nu har jag bara duschen kvar, ska nog göra det innan hon vaknar. ahja. känner mig verkligen som värsta "hemmafrun" hahah. nej usch nu blev det jobbigt!
springer in i duschen nu, skriver sen. pusssss
 

VI SÄGER GODMORGON

ja precis, klockan ringde kl 07.00 för då skulle man upp och väcka grabbarna som skulle till skolan. men den ena blir hemma med världens ont i benet. sitter just nu och matar bäban. ska nog gå och sätta igång en film sen. så mysigt!
skriver snart puss :)


FÖRLÅT

idag har jag haft fullt upp. fast endåån inte! vaknade vid 9 tiden idag och fixade mig, sen åkte vi till bvc. läkarkontoll idag oxå! allt såg jättebra ut. riktigt stor tjej! 4530 g och 57cm lång tror jag bestämt det va.. har mest chillat idag. philip har oxå varit här hela dagen!
nu måste jag sova. mitt huvud sprängs :( haha.. men vi hörs imon. för nu ska denna mamman sova! godnatt :)


ENSAM ÄR STARKAST


VACCIN ELR INTE?

hörde idag att det finns många nackdelar med att vaccinera sitt barn nu när dom är såhär små? det är ju snart dags för spruta för henne. MEN jag vet inte om jag ska ge henne den? hörde idag att de finns massa nackdelar, tex spädbarnsdöd och sånt. vilket låter hemskt! MEN, vet inte om jag vill ge Henne den. när det va svininfluensan så vaccinerades ju jättemånga människor, men ca 10% av 100 som INTE vaccinerade sig blev sjuka? så risken är ju ganska liten..
är sjukt jobbigt, vet inte va jag ska göra? :0 någon som INTE gett sitt barn vaccin? eller hur tänker ni andra?..


!


❤❤


MEMORIES


ber en bön

hejsan. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på avsnittet av solsidan som jag missade igår. sen ska jag krypa ner och försöka sova. upp tidigt imon. BVC och barnläkaren ska kolla på luna :) sen får vi se vad som händer. skriver senare :) puss


CRAVINGS


HAHA

haha, dagen har varit underbart bra!
avslutade kvällen med en glass med brorsan min! haha söt är han. jag frågade han om han inte skulle sova, som svar fick jag - NÄ, det är ju beck!
haha söt lillebror :)
nu ska jag kolla solsidan och sen sova, PUSS



TRAMPAR PÅ DITT HJÄRTA.

hejsan.
just nu sitter jag i köket med bebis brevid mig och mamma står och lagar mat. idag har jag absolut inte gjort ett piss! bara drygat hemma. sitter och lyssnar på musik just nu. pratar lite med mamma. småpojkarna och ia är uppe och spelar nåt spel som philip kom hit med. dom stora grabbarna är ute och mekar med edwins fyrhjuling. socialt, japp. ahja. imorgon är min lilla tjej 5 veckor. REEEEEDAN 5 VECKOR.... ja, jag kommer forstätta säga så för varje vecka, "REDAN".. men jag är så lycklig över att få vara med och se hennes framsteg. jag är världens lyckligaste mamma!

GRATTIS PAPPA!

grattis världens bästa pappa på farsdag! du är bäst! skulle aldrig klara mig utan dig, puss<3

11-11-12 ett år

idag är det ett årsedan jag och underbara anela blev "SYSKON". det va för ett årsedan det verkligen kändes så. det var för ett årsedan vi hade så förbannat kul! glömmer ALDRIG dagen. underbara lillasyster.
jag saknar dig så mkt. igår läste jag allt vi skrivit i "guldboken" och började storgråta. tänk att det redan gått ett år.
tiden går för fort. den gör verkligen det! när jag och luna hittar tid så åker vi till emmaboda och träffar dig.
glöm aldrig bort att jag älskar dig. BÄSTA BÄSTA DUUUU!
 
när paniken bryter ut, ler du lätt mot mig och viskar i mitt öra - du är värd att dö för.
 
 

HEJ, JAG SAKNAR DEJ.


FAIRYTALE

HEJSAN ALLA MINA UNDERBARA ÄLSKADE BLOGGLÄSARE. OCH HEJ TILL ALLA HATERS ;)
nu sitter jag i köket och lyssnar på musik. och sjunger lite, det får man faktiskt göra när man är själv!
idag vaknade vi vid 9 tiden. gick ut och gick vid 10.30-11.10 så alltså 40 minuter! ååhh vad skönt det var!
hoppade sedan in i duschen, städat lite på rummet. nu sitter jag här, och sjunger.. hahah..
är rätt nere idag, är rätt sur ocå för den delen. usch, blä.
nu ska jag se om mitt hjärta har lust att vakna. ska mata henne.. sen bara myyyyyyysa!
jag känner mig dessutom ganska sämst över en sak som hände igår :( men idag får jag kämpa på och se om det blir bättre.
SKRIVER SEN. PUSSSSSS

MMH ÄLSKAR ER..

fan vad trött jag blir på folk som MÅSTE skriva exakt likadana inlägg som mig! som gått in på min blogg och sen kopierat ALLT jag skrivit ich lägger upp det i ens blogg. fan, skaffa nåt eget att skriva om. ni behöver inte kopiera min texter!


WIIE

det blev en lång promenix i snabb hastighet! gick i 45 minuter, och fort gick det oxå.. nu ska jag bara mata klar liten sen ska jag hoppa in i kalla duschen! jag känner mig som en bastu! haha, puss!


GODMORGON

upp och hoppa nu, fixa iordning mig och äta frukost om jag hinner. sen fixa prinsessan och ut och gå! måste bli av med alla extrakilon känner jag. för jag vill verkligen bli nöjd. och jag ska lyckas :) jahapp, senare kommer pappa och hämtar oss, sen åker vi till norrhult och hälsar på bror jessica och lunas kusin minonna! ha en bra dag :) puss


true


NU SKA JAG ÄTA MIDDAG... (inte ätit sen frukosten) hahah.. imorgon blir det åka en runda till norrhult med pappa! :)
trevlans! ahah, skriver snart igen puss


DONT JUDGE ME.

please dont judge me, and i wont judge you.


ligger i sängen just nu med prinsessan i famnen och lyssnar på NRJ radio på ipaden. funderar på att slå upp ett bad till älsklingen. så hon kan få gosa i badet! men hon håller ju på att somna nu :/ men får väl vara kvick! hihi.
skriver snart igen!


FREDAG.

hejsan, just nu sitter jag i sängen bredvid bebis, philip & ia. kollar på när dom spelar på ipaden. hur kan det va så kul? hahah :d
ne, orkar inte skriva mera. skriver sen ikv!
fredag idag btw, det känns verkligen inte. haha, vi hörs sen. puss :)


MORGON MYS

ligger bredvid en klarvaken tös och bara myser, hon ligger och tittar med stooooora ögon, man blir ju helt kär. min älskade flicka ❤


HEJ

förlåt för dålig uppdatering. haft fullt upp idag! städat mitt rum osv. nu ligger jag i söngen ich kollar greys anatomy! underbart:) ska snart sova lite.
ja, vu hörs puss


KVÄLLSMAT!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362021/images/2012/pic_509c0905ddf2b3766800099f.jpg" class="image">


GODMORGON

ligger i sängen och myser med mitt hjärta. idag är hon 1 månad!! redan en månad.. fasiken! vart tog tiden vägen?
men jag har ju märkt stor skillnad på henne nu, hon har blivit större, och hon är mer "med" liksom hänger mer med i vad som händer. innan bara sov hon ju!
men nu är hon vaken ett par timmar, sen somnar hon igen. så duktig är min lilla tjej! mamma är verkligen stolt över dig pluttis. ❤


ULLARED

idag drog jag,jessica,bebisarna,eric,freddy&jenny till GÅKES som jessica kallade det ;)
vi va framme vid 10, och klara vid 17.00! har ALDRIG gått så länge i en affär förut. rekord. men kan ju säga att både jag och luna blev lite trötta på slutet. hon va ledsen och jag fick gå med henne i famnen, ååhhh ville seriöst strypa ett par kärringar. ja ursäkta mitt ordval! men usch! luna skrek eftersom hon va hungrig, och va påväg till amningsrummet, som ligger lägst upp!! och då kommer en tant och ba - nä men usch! stackars bebis! typ som om jag inte brdde mig om luna typ! hon sa det verkligen med sån ton... kunde ju inte sätta mig på golvet precis.
sen skrek hon en gång när hon låg i babyskyddet i vagnen. då säger en tant till mig att jag ska plocka upp henne! som om hon bestämmer vad jag ska göra eller inte! jag känner mitt barn lagom bra vid detta tillfället och jag visste att hon ville ha mat. och hon skrek bara mer om jag tog upp henne.. såna människor tål jag inte..usch!
ahja. förutom dom tanterna! så har jag faktiskt riktigt trevligt och fick med mig massa bra saker hem! kan försök skriva upp imorgon vad jag köpt.
nu sitter jag i bilen och är trött och hungrig. snart ska vi äta, mjummmmiiie!
jaja, ha de bra! puss :)


07.08

hejsvejs, idag ringde klockan vid 05.50, blev upp och fixa oss. nu sitter vi i bilen påväg till ullared! galet mysigt :) så idag blir väl dålig uppdatering, men ni klarar er väl? hihi! :) ska köpa massa saker till bebis, sen lite till mig själv och julklappar! härligt :) bloggar förhoppningsvis någon mera gång idag! PUSS


HAPPY

igår blev det att åka med bror till norrhult. överraskade jessica lite då hon gick på Erics skämt om att jag skulle komma idag. haha, roligt!
så igår mös vi bara hemma.
idag har jag jessica och bebisarna varit ute och gått. duktiga vi är! sen va vi hos hennes föräldrar ett tag innan vi rullade hemåt. kollat på tv, myst med bebisarna, sen duschat. härligt!
nu ska jag snart sova, upp kl 6 imon! ullaaaareeeed så underbart! :) ahja, vi hörs imon:D PUSS!!


hihihi

hej. blir inget ullared imorgon utan vi drar på onsdag istället. bättre det än aldrig! :)
just nu är jag hemma hos bror och jessica. försöker söva luna men det går inte bra haha, klarvaken tjej.
jaja, ska kolla på lite tv nu. PUSS


TJA NORMAL OSV


MÅNDAG

hej bloggen. sitter just nu i köket med paddan (ipaden).
väntar på min kära bror som ska hämta mig. sen ska vi rulla mot norrhult. ska äntligen få träffa saknade jessica&minonna!
idag vaknade luna och jag runt 9. badade henne direkt sen käkade hon. jag har packat klart det sista.
vet inte riktigt vad som händer idag. men tror vi ska ut och gå en långerunda idag. härligt! imorgon rullar vi mot ullared, wiie!
jaja, skriver mera senare. Puss :*


MY ANGEL ❤

åååhhh tänk att du är hela fyra veckor imorgon! tiden flyger förbi. men så himla underbart att se dig växa. hur du har förändrats på 4 veckor. mitt lilla lilla hjärta! du gör mig lycklig ❤❤


HJÄLP MIG!!!

behöver tips på julklappar! har absolut ingen aning om vad man kan hitta på?
till dom lite "äldre" alltså! för småbarnen vet jag redan vad jag ska köpa! hihi :)


gäsppp

åh, mina ögon går i kors.
ska kasta i mig lite kvällasmat, sen borsta tänderna och krypa ner. mitt hjärta har varit vaken sen 5, men somnade klockan åtta. hon brukar aldrig vara vaken tre timmar i sträck! hon börjar bli stor min lilla tös.
imon är hon fyra veckor, det är SJUKT vad tiden går. känns som det va igår jag födde.
ahja.. sociala folk sökes! så skriv :D Pussss


jag tycker om er


DONT YOU WORRY

hej, sitter just nu och matar min lilla bebis! hon har legat och sovit sen typ 2! idag har jag knappt gjort någonting. bara såsat runt. städat och packat. tänkte ringa brorsan snart.
men nu kör jag och bebis nappträning! tänkte det skulle va lite avlastning. eftersom hon typ vill tutta varannan timma, hehe. ahja, hon tar nappen ett par minuter sen åker den ut haha!
ahja, vi hörs sen, puss


SÖNDAG

hejsan, ligger i sängen med en hickande tös. inatt har hon sovit i sin egna säng, kände mig allt för ensam. även om hon va sådär typ en halvmeter ifrån mig. men natten gick bra och vi båda vaknade friska och glada. idag hade jag tänkt gå ut en runda, sen städa iordning på rummet. men min lilltös har varit vaken sen 9 och vägrar sova ;) haha, men men. ska packa oxå för den delen! för imon drar jag till brorsan, jessica & minonna. jaja, jag skriver mera sen:) puss


GODMORGON

klockan är snart elva. jag måste börja fixa mig nu. för vid tvåtiden ska lunis och jag på äventyr! så vi hörs sen ;d


SVAR

Du svarade4 aldrig på min fråga om hur du trivs med den röda brio vagnen? Samt hur involverad Lunas pappa e i det hela? Kram

jag tycker den är helt okej, härlig att köra! men endå inte helt hundra nöjd! men det är en bra förstavagn, smidig!
ja han har börjat bry sig om henne mer och mer nu. han kommer ut och hälsar på henne ibland! kram :)



LUCKY


greysanatomy

nu ska jag krypa ner under täcket brevid min pltta, ska kolla lite geys anatomy hade jag tänkt. fifan, snart fyra veckorsedan jag kollade på det. har inte haft tid och ork. men nu idag har jag tid och ork. imorgon ska jag och bäbis ut på äventyr. jaja, vi får väl se hur det blir! ha att super, pussar.

svar


hanna: Åhåh va fint! Himla avis brud här ..
svar: HANNAA DET ÄR INGET ATT VA AVIS PÅ! du kommer oxå bli värsta snygggooo när din bäbbe tittat ut, PUSS :*

carin: Mycket trevligt var det! Det måste vi göra om! :)
svar: jaaa verkligen! :)

hejhej: hade inte du någon epidural alls? :)
svar: HEJHEJ, nepp ingenting :P tog två andetag i lustgasen men uscha..

louise: fint! Vilken färg använder du?
svar: taaack! absolut ingen aning :o

anonym: Grattis till din bebis! Jag är själv 16 år och gravid, har BF 2 januari. Skulle jättegärna vilja prata med dig :) hör gärna av dig på min mail, Med vänlig hälsning,
svar: tack så himla mkt, jag mailade dig :) grattis till bebisen!

nellie a: Åh så otroligt söt liten flicka du har! Jag blir så faschinerad över hur man klarar av att ha barn och samtidigt vara så ung. jag försöker själv tänka mig in i den situationen om det skulle gälla mig själv, men det går verkligen inte förstå genom att bara tänka. Jag själv nästan längtar till att också bli gravid, men vet inte om jag skulle klara av det som 17 (snart 18).
Jag tycker iallafall du är otroligt modig som vågade ta det beslutet! :)
svar: awww.. hihi! man blir mogen med tiden, och jag ångrar inte mitt beslut :)

emma andersson: jag tycker det är jätte starkt av dig att bli mamma så ung. & att du klarar det själv utan pappas hjälp! du är sjukt stark! men nu till min fråga, hur tog dina föräldrar att du blev gravid så ung?
svar: min mamma accepterade det rätt fort! pappa blev väl inte så glad, men nu är han jätteglad över de! :D

anonym: Bry dig om vad andra säger, du är stark som skaffar barn vid 16 års ålder.. Och Luna verkar ha en riktigt bra mamma! :)
svar: awww..

nellie willysson: Du vet att om någon försöker trycka ner dig, är för att dom vill komma högre än dig! Du är så mycket mer värd än all den skiten, all den haten! Du vet ju bäst själv vad som är bra för DIN fina Luna. 16 år, ja det är en tidig ålder, men vissa 30-åringar skulle kanske inte klarat det lika bra som du! Det handlar om att förbereda sig, och det har du gjort bra! KVINNOR HAR FÅTT EN FUNKTION, OCH DET ÄR ATT BLI GRAVIDA OCH FÅ BARN! Så vem fan är dom att klanka ner på mänskligheten!? Du gör ett skitbra jobb och Luna kommer bli/ är redan världens finaste och snällaste flicka! Vad tjänar man på att klaga på dig, vadå, tror dom att du kan stoppa in Luna i magen igen och gå tillbaka i tiden? Du valde att behålla henne för du är stark, emot haters, stark nog att ta hand om ett barn, och stark nog att bevisa att alla andra har fel!
/nellie
svar: <3<3<3<3

malin: Finns människor med alldeles för lite att göra. Du gör rätt i att skita i dessa kommentarer, försök att inte ta åt dig! :) Stort grattis tilldottern!
svar: ja eller hur! tack :D

hannaaa: Du är grym, Ellen! Skit i alla idioter. Dom har inget liv.
svar: du är allt grym duu oxå snutte!

amanda wilhelmsson: Världens starkaste är du!
du vet att jag alltid finns, finaste pyssling! <3
tack fina fina pyssling <3

evelina i: Tack för idag fina älskade Ellen!
Luna är heeelt underbar! ♥
svar: tack själv du underbara <3


...

jag vet att jag aldrig kommer få höra det. men, jag hade mått bättre om jag fick ett förlåt från dig.

skriver.av.mig

hejsan bloggen.
jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig lite. jag går runt med lite blandade känslor och vet inte riktigt vart jag ska kasta dom?
så bloggen blir väl "lidande" trorjag.
jag vill först och främst säga att jag är så himla lycklig!
jag har fått världens finaste present och sak man kan få! en helt underbar frisk liten dotter.
hon är verkligen det bästa i livet! och förstår inte hur fasiken folk kan säga att man förstör sitt liv
för man skaffar barn! men herregud. människor är helt från vettet!
hon förstörde verkligen INGENTING. utan hon har gjort mitt liv till en mening.
jag känner äntligen att jag vill leva på riktigt.
innan hon kom så mådde jag inte alls bra. haft sån otur med det mesta.
blivit sårad och krossad så många gånger.
jag kan ju säga att jag blev chockad den dagen jag fick reda på att jag var gravid.
jag trodde ju då ALDRIG. att jag skulle bli gravid. med tanke på att jag och mamma gick till apoteket dagen efter och köpte ett sånt "dagen efter piller"
och jag kastade i mig det och sen var det inte mer med det. det är ju allt ca 98% chans på att det funkar. så det va ju verkligen INGEN tanke på att jag skulle bli med barn.
dagarna gick, och min mens va någon dag sen. pappan lämnade mig och tre dagar efter hade han ny tjej. den kvällen va så himla jobbig. så jag tänkte efter lite och smög in på
toan klockan 4 på natten och gjorde testet. minns att jag kollade bort och räknade till 10 ca 4 gånger innan jag kollade. ett starkt plus. jaha, tankarna bara flög huller om buller i
huvudet på mig. vad ska jag göra nU tänkte jag? absolut ingen sömn den natten. utan tankarna tog över.
dagarna gick, aborttid bokades, MEN.. jag började storgråta när jag fick smset av mamma med tiden på. tror ungefär jag besämde mig där.
jag bestämde mig för att behålla. dagarna gick, veckorna gick, det var jobbigt i början. en massa jobbiga möten med folk jag absolut inte ville träffa just då.
dumma ord hit och dit, att få höra att man förstört någon annans liv, att man är dum i huvudet, och en massa mera. det va verkligen inget roligt.
men jag kämpade på och klarade mig. jag har varit ensam hela vägen, jag har stått emot så mycket skit och elakheter. jag har klarat det, och det är jag så stolt över.
för nu, nu finns min dotter hos mig. och jag kan säga er att HON är värd allt detta jag stått emot.
för jag skulle göra allt för henne, bara för hon ska må bra. jag skulle dö för henne, jag klarar mig inte utan henne. så mitt beslut jag tog, kommer jag ALDRIG ångra.
jag har förlorat sjukt många vänner, jag har blivit nertryckt, jag har fått höra en massa elaka saker, folk har snackat sin skit om mig och försökt förstöra exakt allt för mig.
men, jag bryr mig inte. jag är lycklig. lycklig lycklig!
luna, mammas fina tjej. jag älskar dig så oerhört mycket!

HEJ.

sitter just nu och matar min lilla baby!
idag har carin varit här, himla trevligt med en massa prat. det va verkligen längesedan och det kändes skönt att få träffa henne igen. vi gick ner till stallet sen åkte vi en runda till mormor och morfar. trevlans :') vet inte vad som händer ikväll, få se vad kvällen erbjuder!
hörs sen puss


BÖRJAR TA SIG!


HEJ

idag har jag inte gjort så mkt. mest varit social med mor,bror och emilia! trevlans :) lilltösen har varit vaken nästan hela dagen och endast sovit små små stunder. men nu sover hon som en stock! jag ska lyssna på 4 låtar sen sova, godnatt

(INLÄGGET SKULLE UPP IGÅR KVÄLL)


TILL ANELA!

HAHAH ELLEN KAN DU SNÄLLA LÄGGA UT EN BILD PÅ DITT CPFINGER?! SAKNAR DEN <333


GODMORGON

hej, idag ville loppan upp och äta vid 7, hon åt vid 7 igår med, så kanske har hon börjat utveckla dygnsrytm och mattider nu? vet inte, få se. för de har varit ungefär samma tider i två dagar nu. härligt! ah jag är trött som satan, funderar på att sova lite till.
puss


RSS 2.0