07.00


HAHA

asså man kan ju inte mer än att älska solsidan! jag skrattar minst 5 gånger under ett avsnitt, helt galet bra! ahaha! älskar verkligen Ove!


NY HÅRFÄRG

igår klippte jag lite på mitt hår och idag färgade jag det, stod inte ut med det. blä! så nu är jag mörk igen, nice!


MORBROR MYS!


HUHI

haft heldagsbesök idag av två fina vänner! älskade julia och älskade eve! så grymt mysigt! så en heldag med massa prat och bebis, galet trevligt! :) nu sover luna, gosen dosan kröp ner bredvid henne nu. mina älsklingar!
tackar för denna mysiga dag och ska snart krypa ner, hadet bra. PUSS! :)


BEEEBIS


MINA NYA SKOR❤


JAG SKRATTAR IDAG..


DAGENS


ÄLSKLING❤


tramparpåditthjärta

hejsan. klockan är 10.40 och jag ligger i sängen bredvid min lilla sömntuta. igår somnade jag hyffsat tidigt. men blev väckt ca 50 minuter efter jag sovit, mitt lilla matvrak ville ha mat. sen skulle hon bestämt vara vaken till 1 tiden. lite jobbigt inatt tyckte hon, hon va inte nöjd alls! tillslut somnade hon och jag med rätt så kvickt. missade face off & solsidan igår :( blä. men men, får kolla på de idag ist. tänkte att jag skulle kasta i lite slingor nu, under tiden min plutt sover. idag kommer pappi hit! gött :D
sen imorgon kommer mina två fina vänner, julia&evelina! underbart :*
jaappjapp, jag bloggar senare. puss! ö


HEJ


JOBBIG NATT

inatt har det varit jobbigt, luna har vaknat varannan timma och bara bråkat. men hon har somnat om tillslut iaf. galet vad trött jag är. och jag mååååste ta en dusch känner jag! för jag känner mig jätteäcklig, haha. men ha de bra puss.


HON KAN

jaaa, hon kan flörta med mamman sin ;) gullunge


GODNATT.

vet att klockan bara är åtta. men mitt huvud klarar inte vara vaken. så jag kryper ner under täcket bredvid min tjej!
jag fryser som ett svin. burrrrrr!
tackar för en bra dag. godnatt.


HELT SLUT!!!

efter en heldag på folkrace och stan så säger mitt huvud NEJ OCH STOPP! jag mår bajs, helt körd i huvudet. hoppas luna somnar snart så jag kan gå och lägga mig. puss!


❤❤


memories


HAHA ÄLSKA


SPYR

mmmhh mysigt att det första man ser när man kommer ut från rummet är att kattfan spytt ner hela mattan i hallen. och jag som redan mådde illa redan INNAN jag såg det:( fy, var jättehungrg med, men tror nog matlusten är borta ett bra tag. dumma kissemisse. haha förlåt för onödig information. men tänkte att ni skulle förstå hur jag kände! BLÄÄÄÄÄÄ hahaha ahja, nog om kattspya. ha det bra! btw de är fett kallt ute så ni vet, (ännu mer onödig info)


05.40

klockan slår snart 6, och jag måste upp nu och fixa mig innan lunis vaknar. blärk vad trött jag är! haha! jaja, folkrace idag, heja på mina fina bröder. jaja, känns som jag ska kräkas oxå.. puss


MIN ÄNGEL

ska krypa ner bredvid sötnoseb, gosa ner mig hos henne och bara lukta på henne. hon får mig på humör. och jag tackar gud för att jag fått denna underbara krabat till världen. trodde aldrig man kunde känna sånhär kärlek till en person. men nu är det bevisat.
efter denna "skitdag" så är hon den enda som kan få mig att le just nu.
tack älskade underbara dotter för att du är just min, jag älskar dig mer än livet.


såjävlatrött.

usch fyfarao. jag är så förbannad, så ledsen och helt jäkla slut i mitt huvud.
nu ska jag borsta tänderna och sen lasta mig ner och sova. upp tidigt..
blääärk på detta, ledsen tjej just nu..
godnatt,


ASSÅ USCH!

fortsätt kalla mig hora, fortsätt klaga på mig och säg att det är idioti att skaffa barn som 16, fortsätt säg att jag är en dålig mamma. fortsätt tryck ner mig. men det lär inte göra dig ett skit manligare! och jag bryr mig inte ett skit! för jag har stått emot så himla mkt skit ubder graviditeten,så sjukt jävla nertryckt har jag blivit. men nu har jag min dotter här, och jg skiter fullständigt i er som bara vill krossa mig. kämpa på, men ni kommer inte lyckas. för jag är så himla stark! och det vet jag!


INSTAGRAM / KIK

ni får jättegärna följa mig på instagram eller skriva till mig på kik om det är något, kan vara lite seg på att svara men jag försöker svara iallfall.
instagram- jorgenellen
kik- ellenellenn
 
 

BRUM

 
kastar upp en ful gammal bild jag tog i våras.
idag är det fredag, jag mår bajsdåligt. är typ jättehängig och trött. men men, jag ska snart rulla bort till köket för att göra lite mat. och ne såklart ska jag ju inte rulla. ha-ha. det hade ni tyckt varit roligt vaaaa? ne usch fy vilken syn. hahah! allt går superbra med luna, hon växer som hon ska, hon äter som hon ska, och sover bra oså. duktiga lilla flicka! :) imorgon ska hon förmodligen på sin första folkracetävling, men ja, hon lär ju bara sova. haha! ska iaf heja på bröderna som ska köra. kulkul! :) ahja, nu ska jag inte tjata mera. måste springa och byta amningsinlägg för jag läcker ju som en KOSSA! b-o-k-s-t-a-v-l-i-g-t  talat alltså. det är härligt :) ha det bra, skriver senare, puss.

FAN :'(

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH FYFAAAAAAAAAN!!!
hade svarat på ungefär typ 70 fucking kommentarer... men tror ni inte jag, PUCKOT, trycker på enter när ALLA kommentarer är SVARADE?!?! så allt försvinner... och det ligger inte i utkast heller :'( ååhhh, fyfan vad less jag blir.. suttit i ca 1 timma nu :'( fanfanfanfanfanfan.. :'(:'(
men ahja, tack alla som grattat mig och som skrivit att hon är fin.. om ni vill så får ni gärna kommentera om de kommentarerna ni verkligen vill ha svar på? så kommentera era kommentarer i detta inlägget så svarar jag inom kort. det vore jättegulligt! PUSSAR I MÄNGDER.

SNUTTE!!!


TRALALA

hejsan, passar på att blogga lite medan mitt hjärta sover. idag ha jag verkligen mått dåligt. huvudvärk och känt mig febrig.. och älsklingen vaknade på fel sida idag :( ba grät och grät.. men hon va överträtt då hon va vaken ca 4 timmar i sträck.. tillslut somnade hon, vid 4 tiden gick vi ut ner till brorsan och jessica och minonna i garaget. pratade med de innan jag stack hem igen.
har badat lilla luna idag med. inte lila mysigt idag sa hon! hahaha :)
nu sover hon och jag med snart zzZzZZ... hihi, ska sjuka ner mig och sova. godnatt!


FUCK HUVUDVÄRK

en gnällig luna som skrikit och varit ledsen hela morgonen ligger och sover nu. så himla skönt! min lilla flicka :(
mitt huvud sprängs snart och jag ska ut och gå en liten runda nu innan jag svimmar av, haha... puss!


MAGEN NU

magen 1 dag, 4, & 8 efter förlossning.
tycker den har dragit ihop sig rejält! tummen upp på de :)


TORSDAG

inatt vaknade min tjej vid 02.20,05.00&09.00! duktig som lät mamma få sova så länge :) jag börjar bli sjuk vilket suger. det kom igårkväll, illamående, feberkänsla och världens huvudvärk. idag mår jag lika illa! men tur min söta lilla dam bredvid mig gör mig på humör. hon suttr på nappen så det smackar jättemkt! haha sötfia!
nu ska jag äta frukost, skriver sen, puss.


JAG ÄLSKAR DIG


MEEE


DUMMA MIG.

det ser ut som om jag inte kan svara på era kommentarer idag heller :( har världens huvudvärk och tror jag börjar bli sjuk. känner mig verkligen helt jäkla lost i huvudet. hallå? Ellen? vad händer? kan ju bara säga er att de är ett otroligt jobb med barn ;) även när dom sover så är det ett himla jobb! men men, det är de bästa val jag nånsin gjort! min fina flicka! det är dig jag kämpar för.
jaha, idag har vi varit på bvc, hon hade gått upp fint! efter så gick vi och tog ut pengar, är skyldig min bror/jessica pengar & sen betalade jag tillbaka allt som jag va skyldig mamma! så det känns skönt! drog in på ica och köpte våtservetter och amningsinlägg (mina är sluuuuuuut!!) ahja. sen åkte vi hem till lilla vida! caroline&theo var här förut, och tack till alla er som gav luna den jättefina klänningen och tightsen! hon kommer bli supersöt i det till jul! :D
nu ligger jag i sängen på mage, gud vad jag saknat att ligga på magen. det va nästan de första jag gjorde på bb, kasta mig på mage, okej ite precis kastade mig med tanke på den värken jag hade i kroppen dagarna efter. världens träningsvärk! men de blir ju så efter en förlossning! :) ahja, nu ska jag krypa ner och drömma bredvid min tös! puss :)


KVÄLLSPROMENAD

tog en sväng till garaget och stallet förut, jättesur bebis i början av åkturen. men tillslut slocknade hon och bara njöt. fina flicka!


ASSÅ FÖRLÅT OKEJ?

jaaaa jag ska svara på era kommentarer... jag skaaa! får göra det ikväll eller nåt? :) har fått typ 100 kommentarer känns det som. ahja, det är bara kul! :) PUSS!


GODMORGON.

vid kvart i nio ville mitt hjärta upp och hoppa. så nu är hon nyäten och nybyten ahaha, så nu ligger hon bredvid mig och gör små ljud ifrån sig. hon växer så det knakar, men det är något jag inte ser. men hon är ju inte den nyfödda lilla bebisen längre, så långt kan jag se. imorgon ska vi en runda till bvc för att se hur mycket hon gått upp, ska bli kul att se! :) ahja, igår blev det 2 barnvagnsrundor, härligt var det iaf. ena gick jag själv och sen mamma. nu ska jag gosa med luna, ha det bra. puss!


❤❤❤


USCH!

jag sitter just nu i söngen med luna på bröstet, hon har äntligen somnat efter mycket pip och ledsen min. min lilla fina!
jag själv fäller tårar just nu, dagen har varit jobbig och jag är så upprörd och besviken över en sak som hänt. helt sinnessjukt är dethär. och det blir ju fan bara värre. jag orkar inte med detta. nu ska jag krypa ner bredvid min underbara fina dotter. behöver bara se på henne så blir mitt hjärta varmt och jg lyser upp, du fina lilla skatt. vad jag älskar dig!


lalala

min bebis har nytt ätit så nu ligger hon och kollar lite överallt. jag har fått sova 7 timmar redan och det lär väl bli ca 3 timmar till. så ja, vi hörs sen, puss :)


ETT ÅRSEDAN

idag är det ett årsedan jag tillbringade dagen med fina vänner. vi drack sprit och skrattade så mkt att jag höll på att trilla av stolen ett X antal gånger! vi blev lagom goa och virriga i skallen allihopa. jag piercare läppen med säkerhetsnål & örhänge. ninni&anela gjorde det på mig. min fina vän fyllde även år den dagen. och hon fyller även idag, grattis underbara vackra fina du. hoppas dagen varit kanon! känns piss att inte få hålla om dig och hitta på alla dessa bus vi brukade göra tillsammans. det suger, att tiderna aldrig mera kmr tillbaka. men vi kommer ses igen, det vet jag. jag saknar dig verkligen. min underbara lillasyster. minns du när det var cup? och vi sprang ut i blåsten och simmade i vinden? alla dessa dagar med dig, helt underbara. men vännen, glöm aldrig bort.. att jag älskar dig! vad som än händer, så kommer du alltid vara en utav de närmsta vännerna jag har. den allra bästa lillasystern, jag älskar dig nu & föralltid, anela focak ❤ grattis på födelsedagen, igen hjärtat!


MYSPYS

sitter just nu i soffan uppe och kollar på 112 på liv & död. gosar med min fina tjej! jessi&minonna sitter bredvid, trevlans. idag har vi inte gjort så mycket. varit ute och gått på morgonen, grymt härligt. ska nog ta en promenix senare oxå. bloggar lite senare från datorn trorjag. pussar


hmm

Du får kontakt med en kille. Ni börjar prata och era samtal flyter på, du berättar för honom att du blivit sårad ett antal gånger, han säger att de killarna som sårat dig är idioter och dumma som släpper en tjej som dig. Ni börjar berätta mer historier om ert förflutna. Han får ditt nummer. Morgonen därpå sms:ar han dig och säger godmorgon. Sms:en börjar bli en vana, en rutin och du väntar varje dag på att han ska sms:a. Så fort du får något från honom börjar du att le och din dag blir genast mycket bättre. Era konversationer ni har under nätterna är alltid de bästa och de djupaste. Ni båda somnar oftast alltid samtidigt. Ibland under samtalets gång.
Ni börjar träffas, du känner hur du får fjärilar i magen varje gång du pratar med honom. Snart börjar du berätta för dina vänner vilken fantastisk kille han är och att du tycker om honom. Så småningom säger han att han tycker om dig, och du säger att du känner detsamma. Ni träffas fler gånger. Du känner dig lycklig, väldigt lycklig. Som en utav de lyckligaste personerna på jorden och att ingen kan komma mellan er. En dag så slutar han plötsligt att höra av sig först, om ni pratar så är det bara för att du hör av dig. Saker och ting förändras och du förstår inte vad det felet är. Han anstränger sig inte lika mycket och visar inga tecken på att han fortfarande vill ha dig. Osäkerheten dyker upp och du vill inte att det ska finnas någon annan tjej emellan. Du frågar om allt är okej, och han säger att allt är okej. Hans ursäkt är att han bara varit upptagen. Du väntar och ger honom lite tid, ingenting förändras. Han är fortfarande "upptagen" och försöker inte ens prata med dig. Du slutar att höra av dig. Det tar slut mellan er. Veckor, månader passerar och du får aldrig veta vad som egentligen gick snett mellan er. Du är upprörd och sårad varenda dag och natt. Du vill fortfarande veta vad som gick fel. Dina vänner säger att du ska glömma honom och att han inte är värd en sådan som dig. Du har svårt att fatta, du har fastnat hårt för honom. Du saknar hans gamla jag och du vet inte ens vad det är han har förändrats till. En dag ser du att han har en ny tjej i sitt liv. Han kallar henne också för söta saker som han brukade säga till dig. Precis allting som du hade hört av honom förut. Baby, älskling och berättar hur underbar hon är. Han mår på topp utan dig, och har en annan som han kan prata med dag och natt. Du är fortfarande lika förkrossad och han har redan gått vidare. Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner dig om honom. Du kan inte sluta tänka på honom, du kan inte sova om nätterna eller gråter till sömn. Du vill innerst inne att han en dag ska komma tillbaka igen och att ni fortsätter där ni slutade. Men du vet att det aldrig kommer att hända. Du jämför varenda kille med honom och i dina ögon är han fortfarande den bästa...


FÖRLÅT

hinner inte svara på era kommentarer idag :( min bebis är skitpigg och jag har världens huvudvärk och är dödstrött. så nu ska jag bara få min tjej till att somna sen ska jag med slockna. vi hörs imorgon när jag samlat nya krafter :) puss


DU ÄR LYCKA!

ligger i sängen och lyssnar på musik i hörlurarna, min lilla skatt ligger i vagnen bredvid och drömmer. kan ibland inte förstå att hon är min, min dotter! att två människor tillsammans kan skapa något så himla fint, något så vackert. liksom, tårarna rullar ner för mina kinder när jag tänker efter, jag är så himla lycklig med henne, så lycklig som har henne. jag som trodde att det bästa som fanns va att vara kär, men detta är fan inte ens i närheten. detta är den bästa jäkla känsla jag någonsin känt. jag behöver bara kolla på dig och då blir jag glad. att vakna upp bredvid dig varje morgon är så underbart.
jag har världens finaste bebis.
jag ska skydda henne från allt ont, jag ska vara hennes bästavän.
du är riktig lycka för mig hjärtat.
mamma ÄLSKAR dig luna. ❤❤❤


ÄLSKADE UNGE!


DAGENS OUTFIT.


HEJ HOPP


VADÅ SNYGG ELLER!?

HAHAHAHAH, kollade gamla skolkatalogen och va bara tvungen att visa er hur vacker jag va i 5an ;) saknar mitt långa blonda hår dock:(


...


diamonds ❤


TRUE


HEJHOPP!

hejsan alla fina söta underbara bloggläsare. just nu ligger jag i söngen med en trött tös på magen. idag har jag städat mitt rum, dammsugit, och bytt sängkläder. så underbart mysigt att krypa ner i en nybäddad säng som inte luktar kräk hehe, luuuna då ;) äsch lite kräk är inte hela världen!
imon är de fredag. jessica kommer ut vid 9 tiden. göttgött! sen kommer min älskade pappa på eftermiddagen! så jag ska nog bara ta de lugnt imon. tänkte låna datorn så jag kan svara på alla söta kommentarer jag fått de senaste veckan! underbara människor!
nä, nu ska jag lägga henne jämte mig sen släcka mina ögon. det är en ny dag imorgon, puss.


SAKNAR MIN BOLL!

kan du inte krypa in en liten stund till så jag kan få gosa lite till? hihi plutta <3


HIHO


SKA!

när jag känner att jag har tid, ork, och pengar så de räcker så ska jag göra mig en medusa. tänkte jag skulle göra min första piercing hos en piercare, och INTE göra själv med säkerhetsnål, heheheh! så galet snyggt!


MIN LILLA TÖS.

hejsan, sitter just nu i köket och chillar. är heeelt slut. luna har varit ganska puttrig idag :( ledsen och missnöjd.. hoppas hon somnar inatt bara, det gör så ont i mitt lilla mammahjärta när man ser henne må dåligt och ha ont i sin lilla mage:(

❤❤❤


MYSER

hejsan, sitter just nu hemma och mormor och morfar med eric jessica minonna och luna, vi har ätit lite och nu sitter vi vid tvn. ska snart hem mot vida, för luna ska få besök! ja, jag bloggar lite senare. ha det bra, pussar.


HEJ HEJ

sitter just nu och kollar ung och bortskämd med bror och jessica + bebisarna. idag har jag inte gjort så mkt. första rundan med barnvagnen iallafall!
härligt! :) nu ska jag kolla klart, sen mata / byta på bebis. sen krypa ner! ha det bra, puss


LALAL

blev väckt av en hungrig tjej förut, nymatad och glad, legat och pratat och myst i en kvart nu. tror nämligen hon blev lite trött nu, ska natta henne sen ska jag oxå blunda :) imon kanske vi går ut en runda. puss!


!!



DUÄRMITTALLT

jag älskar dig min fina underbara dotter. nu för en vecka sedan låg jag och hade ont, och om ca en timma så fick jag upp dig på bröstet, helt sjukt att det var en vecka sedan. du gör mig så sjukt lycklig och skulle inte kunna byta ut detta mot något i världen. jag är mamma till den finaste flickan på jorden. min luna ❤


...

så grymt besviken, så grymt sårad och så grymt jävla ledsen. jag kryper undan och låter tårarna ta över istället.


SERIÖST NU...,

godnatt!


LOVE YOU


TRÖTTA....

...nyduschade lilla jag har precis krupit ner i sängen bredvid min fina tjej. nu ska vi sova och ladda batterierna inför morgondagens händelser. hembesök imorgon av bvc, hon ska väl väga och sånt. får se om min tjej gått upp nåt!
jaha, bjuder på ett par egobilder osminkad och zöt. ha det bra,pussar i mängder!


HAHAH


MITT ALLT!!!


VIREN.

hej, nu sitter jag ute i stugan i viren. lilla familjen och jag + bebis. hon ligger och sover i min famn, så underbart. det är galet kallt här men vi har massor med ljus tända, massa kläder och elden.
ska äta en satsumas nu haha:D puss


MORGONMYS

ligger i sängen med min fina och har morgonmys, bästa sättet att vakna upp på, tror hon vill ha lite mat nu för hon har inte ätit sen 6. vi hörs sen, puss! :)


GODNATT ❤


FÖRLOSSNINGEN

jaha... jag tänkte skriva en liten förlossningsberättelse! även fast mitt huvud är fullt med en massa annat och att jag är helt slut i huvudet så ska jag iallafall försöka skriva lite. kanske skriver en bättre sen om ca 3 månader då journalen kommer hem. men iallafall. allting började ungefär på lördagen då jag fick täta sammandragningar som spände och va obehagliga. men jag tänkte väl inte så långt som att de skulle kunna vara nåt speciellt? utan att de är normalt att känna så. natten blev ganska sömnlös. likaså hela söndagen, och på natten blev det ingen sömn. så på måndag morgon vid 9 tiden bad jag mamma slå upp ett bad till mig, vilket hon gjorde. och innan jag skulle ner så tänkte jag gå på toa. och då gick hela min slempropp! det kändes jättekonstigt, och den såg så konstig ut hahah. så jag frågade mamma och jessica om det var slemproppen och det var det. så jag kröp ner i badet och tänkte inte på att det va nåt på gång. jessica och jag drog till barnmorskan och där kollade hon mig men hon kunde inte säga hur öppen jag va :( och hon kunde inte känns om tappen va förkortad eller nåt, eftersom den tydligen låg bakom lunas huvud??? förstod inte vad hon menade hahaha.. men ahja! drog hem från bm, och la mig i sängen och försökte sova. kunde somna i 2 timmar trorjag? sen när jag vaknade så började de göra ont, och det va så jobbigt när dom kom med ca 4 minuters mellanrum. så vid halv sjutiden ringde mamma till FL. och jag fick prata med någon tant, och hon sa att jag inte verkade ha så himla ont och hon tyckte allt att jag skulle ta två alvedon och krypa ner i ett varmt bad eller duscha, och om det inte blev bättre då så skulle jag ringa igen. för hon tyckte inte jag verkade ha så ont! och att det kunde ta så lång tid för förstföderskor.. men jag sa att jag verkligen inte ville vara hemma längre! då sa hon att vi skulle rulla sakta in. så jag packade ner det sista, jessica, minonna och mamma packade in sig i bilen, sen rullade vi mot växjö. satt i bilen och andades igenom mina värkar, och vid 19.30 var vi nog i växjö trorjag? vid 19.50 satte hon på CTG. och ca 10 minuter efter så var jag tvungen att lägga mig på sidan, för hon ville ha en gladare bebis. där gjorde hon mig orolig! men men, jag la mig på sidan och det va så mkt obehagligare att ligga så.. men men, allt såg såååå bra ut sa hon! klockan 20.20 gjorde hon undersökning på mig. och så sa hon till mig - du vet att bara för du är 16 år så behöver du inte leka duktig, du FÅR säga till att det gör ont. du behöver inte neka det. och jag va typ som - eeeeh whaaat? vad menar hooon med det? så jag svarade bara - jo jag har ju ont de kan jag ju erkänna (haha). och då svarade hon - ja det tänkte jag väl, för du är nämligen öppen 8cm.
och heeeeeeeeeeej vad chockad jag blev. hade ju nästan gjort ALLT hemma! och trodde hon skulle skicka hem mig igen... knasigt! så jag fick ett rum där jag skulle föda. jag fick snygga nättrosor och en rock. sen la jag mig i sängen och skulle testa lustgasen, men usch fy och blä! efter andra försöket med lustgasen så kom krystvärkarna, usch. världens tryck neråt kan jag ju säga. jag la ifrån mig lustgasen eftersom den inte va nå att ha. efter andra krystvärken trorjag så gick vattnet, haha de kändes jättekonstigt. jag tror jag började krysta så smått klockan tjugo i ungefär. världens bästa mamma och världens bästa jessica stöttade mig och pushade på mig. så, efter lite krystande så kom hon äntligen ut, 22.16 var hon ute. fick upp henne på bröstet, och gud, vilken känsla. det måste vara det bästa som någonsin hänt mig. någon minut senare skulle jag krysta ut moderkakan, kändes jättekonstigt haha! sen låg vi där och gottade oss, någon timma efter så kom dom med en bricka med mackor och dricka på + en liten söt flagga, hehe. och vid 3 tiden så förflyttades jag till BB lätt. mamma och jessica drog vid 4 ungefär.
jag tycker min förlossning gick superduperbra! hade världens bästa stöd och personalen på förlossningen och bb var helt underbara. tur jag inte lyssnade på tanten i telen, för isf hade jag nog fött hemma.. morrrr, tycker inte man ska säga att det går saktare för förstföderskor, tycker inte man borde få säga det. för det är ingen som vet hur snabbt / segt det går!
DET ÄR GAAAAALET VAD VÅRA KROPPAR KAN, VAD VI KVINNOR KAN. VI ÄR OTROLIGA :D
iallafall. min lilla tös tittade ut 22.16 och hon vägde 3360g och va 52 cm lång.
JAG ÄLSKAR DIG LUNA <3<3
 

hejsan, nu sitter jag i köket och dricker te. har förbannat ont i min ena tutte! hahah! idag har jag städat klart i min garderob, så det är toppenfint!
min lilla tös har varit så gosig idag, skrikit endast när hon velat ha mat. så duktig är hon! jag är så stolt över henne!
nu ska jag dricka upp sen dra mig undan och krypa ner bredvid min sötnos och sätta mig vid datorn lite grann och se om jag kanske kan påbörja förlossningsberättelsen! hörd snart ;) puss


MATVRAK

min bebis är ett matvrak! äter och äter, men de är ju bara bra! hon har vaknat 3 gånger inatt för mat. vi somnade tidigt igår, somnade vid 10 ungefär. nu ligger vi vakna i sängen och gosar! idag ska vi bara ta de lugnt. få se om man får nå besök idag. besöken har inte riktigt börjat än, kände att jag behövde komma igång hemma. men snart sååå! nehe om man skulle ta tag i sitt liv, vi hörs, puss:)


FRESCHHH

just nu sitter jag och mamma i köket och tänkte dricka lite te. innan hon åker iväg och börjar jobba. luna sover förfullt och har gjort sen klockan halv sju. ska dricka upp te't och hoppas på att min fina vaknar så jag kan byta på henne sen ta på henne pyjamasen och sen mata henne. sen ska vi mysa framför greys anatomy, så myspys! bättre mys en fredag som denna finns inte! bloggar lite senare, ska prata klart med morsan. PUSS


FREDAG...

hejsan, hittade äntligen lite tid att blogga. luna ligger och sover efter ett mysigt bad & lite käk på det. igår kväll var hon lite sur, men tillslut somnade hon och vaknade vid 4 tiden för att äta. mammas duktiga tjejj!
igår åkte jag ju hem från bb, kan ju säga att det va galet skönt att få komma hem igen. jag hamnade ju somsagt på bblätt efter förlossningen (man är mera självständig där typ), det va jätteskönt och jättetrevlig personal och man stötte ju på ett par andra nyblivna mammor. trevligt :)
så igår packade jag ihop alla mina saker, och så kom mamma och hämtade oss. prinsessan sov hela vägen hem, gulleplutt! mormor och morfar var ute en runda och hälsade på. så trevligt!
idag har jag fixat ihop på rummet och fått ihop det sista. nu tänkte jag ta och göra mig lite mat! sen får vi se vad som händer, känner att jag fortfarande är helt virrig i huvudet, hahah. så någon förlossningsberättelse kommer nog inte ännu, även fast den gick fort och jag nästan minns allt så orkar jag bara inte skriva, måste skriva perfekt vettu! ;)! jag kom in och fick CTG vid 19.50 och ca 20.20 undersökte hon mig och då var jag 8cm öppen, sen klockan 22.16 var min fina ute. måste bara säga att förlossningen va jättefin och jag hade världens bästa stöd som pratade med mig och sa att jag var duktig osv, världens bästa mamma och jessica.
tack för ni ville vara med<3
nu ska jag göra mat, kanske bloggar lite senare. är trötter, hehe men men det är så första tiden som mamma ;)
ha det SUUUUUUUPERDUUUUPER allihopa. PUSS!

helt slut, nu kryper jag och prinsessan ner och sover.. eller ja, hon har redan somnat! så jag ska väl göra detsamma.. klockan ringer om ett par timmar då jag ska mata min lilla bäbis. ha de bra jag bloggar mer imon, puss :)


TILL PRINSESSAN

luna har redan fått en massa presenter av hennes mormor,morfar,pappa,farfar,farmor,petra, med mera.. gulle vad bortskämd du kommer bli med saker ❤❤


MIN DOTTER

världens finaste, luna.
jag älskar dig min fina tjej ❤


HAPPY

hej, tänkte jag skulle passa på att blogga lite nu när sessan sover på min mage hehe. inatt va hon så himla duktig och åt jättebra. jag fick ca sammanlagt 4 timmars sömn, bättre än ingenting! och dessutom är jag jättepigg hur eller hur. vid 8 blev det frukost, sen vid 10 tiden kom bror jessica & minonna hit en runda innan de drog iväg en runda! doktorn har kollat på bebis och hon fick så mycket beröm! jag blir så stolt över henne :) nu ska vi fortsätta kolla tv innan mamma och de kommer! puss från oss :)


UNDERBART

nu ligger jag i sängen på bb med världens underbaraste bebis bredvid mig, hon har varit så duktig idag och ätit riktigt bra. min fina tjej! jag är helt slut nu efter en dag med mycket människor, så funderar på att lägga över henne i sin lilla "säng" sen sova någon timma innan jag måste upp igen för att amma.
allt är så bra, jag är så lycklig!


VÄRLDENS FINASTE


PAIN..

jag har sammandragningar like hell, känns som om bebis försöker gräva sig ut varje gång jag går. så nu har jag legat i sängen sen 3 tiden idag? har endast gått upp för att äta och dricka/gå på toa. jag ska hålla mig till sängen nu tills jag behöver åka in.
skulle se förut om förvärkarna la av om jag duschade, men nej de dämpade bara för stunden, så snart händer de säkert nåt. bf+5 är jag inne på och innan nästa veckas slut är bebben ute trorjag om jag själv får tippa. igår natt blev det 3 timmars sömn så jag hoppas på några timmar till inatt, är inte ens trött nu vilket är väldigt konstigt, jag som alltid är trött när jag inte fått sova tillräckligt.
men men, ha det super bra och så hörs vi nog inte förens bebis är ute, har ingen blogglust just för tillfället, men den är säkert tillbaka imon ;). ha det jättebra!!!!! puss :)


DÖR..

varit vaken sen klockan 03.00 och haft sjuka sammandragningar med ca 5-6 minuters mellanrum, det spänner satan och är riktigt obehagligt. så jag kröp upp nyss och tog 2 alvedon för att se liksom om de slutar kanske.. tänkte jag skulle försöka sova lite till, är verkligen dötrött, hähä.. wish me good luck, pöss!


aahhhfyfan

festen va trevlig! förutom det trycket jag haft neråt, verkligen haft ont och kan inte sitta riktigt för de ba trycker och spänner, har sammandragningar titt som tätt och snart kommer det börja känner jag! ska vila nu, för jag hoppas på bebis nu i dagarna, puss!!!! :)


LÖRDAG

hejsan hejsan, nu sitter jag i bilen påväg mot hovmantorp med jessica eric & minonna, vi ska på lite 50 års kalas för petra! trevligt :) igår följde jag ju med j&e hem, trevligt. hoppade i sängen redan vid 8-9 tiden. så sjukt trött, men somnade inte förens tolvtiden. vaknade vid halv åtta av deras grannar hoppade och sprang där uppe. men lyckades somna om en runda. har fixat och ätit pannkakor idag, gotttt! få se om min envisa lilla bebis vill ut snart oxå, har börjat få småont och ett enormt tryck neråt. så tror faktiskt de skulle kunna sätta igång när som helst nu. vilket hade varit skönt att få det avklarat. för de är inte mysigt längre haha, ahja. skriver sen kanske, puss :))


NORRHULT

hejsan hejsan, nu ligger jag i erics&jessicas soffa, är helt slut efter en heldag. vi gick en lång runda förut till Ica, sen gick vi till jessicas föräldrar och åt. trevligt! :) nu ligger vi i soffan och kollar tv, ska kasta i oss lite godiiiiis nu.
ha en bra helg, puss.


JAG ÄLSKAR DIG❤


TYPICAL BOYFRIEND

snodde dessa från bästavän!


JUST NU..


PLÅGSAMT

har sovit kasst sen 1 vecka tillbaka. vaknat upp och känt som om mina revben håller på att gå av. den lilla filur i magen sparkar och slår på dom om nätterna, ahaha så himla ont! äsch, det kommer värre smärta snart så! idag är det torsdag? bulledagen idag oså, trevligt. funderar på att krypa upp och göra lite frulle. och kolla lite greys anatomy säsong 5! låter bra, helt super. så jag bloggar senare, ha de. puss :)


BÄSTA ❤


GODNATT

vi kryper ner under täcket, hittar oss en perfekt sovställning och försöker sova. haft en fullspäckad dag med allt från bm besök, till innebandy osv. jag är helt slut och hoppas på lite sömn! :) ha de bra, sov gott.


BEBISKLÄDER!

jättesöta bebiskläder som min mamma suttit och sytt!


LALALA

sitter just nu och kollar sista avsnittet av greys anatomy säsong 4. sjukt bra!
ska snart ut och gå en runda, varit hos bm idag. och ja det gick bra! bloggar senare, inte på blogghumör just nu. pyss


HELT UNDERBART

har nu de senaste dagarna, senaste veckan gått runt helt osminkad, och nu efter ett par dagar liksom känna sig bekväm utan smink, det känns jätteskönt! har inte plattat håret på över 2 veckor snart, vilket oxå är superskönt! första gången på länge jag trivts utan smink :)
nu ligger jag i min säng och funderar på att snart slockna. är jätte trött och imorgon ska jag till bm tidigt, förhoppningsvis sista gången! jahao, klockan ringer tidigt, så jag tar och säger godnatt :) pusssar


UNNAR MIG

sitter i köket och pratar med mamma, dricker icas chokladmjölk, gott gott..
jag ska dricka hallonbladste, sen kryper jag nog ner och kollar lite greys anatomy. eller ung&bortskämd, som började för 20 min sen, men men det kommer upp på svt sen. ha att bra, puss!


MYS HIHI

ligger uppe i soffan och kollar på clifford, den stora röda hunden & mumsar på blåbärsmuffins! jag har sovit som en kratta inatt, har "träningsvärk" i hela kroppen och de känns som jag brutit alla mina revben, (har legat på sida och då har bebis sparkat på dom) riktigt obekvämt men snart så slipper jag ha ont! :) jag längtar såååå!!!!
otroligt, inom två veckor är du här! :d


BF IDAG ❤


TYPICAL EFTERBLIVEN


VAKEN HUNGRIG TRÖTT

vaknade för en timmasen, är sjukt trött hungrig och har ont i hela kroppen. ska nog gå och äta innan jag storknar, PÖSS


fattar inte..

jag fattar inte hur du orkar? hur fan pallar du? förstår inte.. väx upp


FÖÖRLÅT MIG

nej jag ligger inte och föder.. jag har bara varit upptagen idag, umgåtts hela dagen med jessica & lilleplutt! så har verkligen inte orkat blogga.. ahja, nu vet ni. ska sova snart för att ladda om batterierna! imon blir de nya äventyr. puss


RSS 2.0