ups.

ser att jag fortfarande har besökare här, och som sagt har jag impoterat hela min blogg till nattstad.
och jag kan stark rekomendera nattstad för alla er! så om ni är sugna på att blogga på nattstad istället för blogg.se eller vad ni bloggar på! så klicka gärna på denna länk
 
 
min nya blogg!!!! www.nattstad.se/jorgensen

nattstad.se/jorgensen

Ny blogg. är inte klar med den ännu, har flyttat över alla inlägg till nattstad. så in dit!
www.nattstad.se/jorgensen


Apr. 04, 2013

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6194254341 "


byter

jag ska byta bloggportal!


MIN FINASTE ÄLSKLING

det här är min dotter. min räddare i nöden, min luna, min familj, mitt allt. när mitt liv var upp och ned, så kom hon och bara räddade mig. den lyckan, när hon äntligen kom upp på mitt bröst, den lyckan är oslagbar, är så förbannat tacksam över att jag har henne. att ett så litet barn kan sprida så mycket kärlek. att ett litet barn helt plötsligt kan göra en så hel & förändra ens liv. rädslan över att förlora henne finns där varje dag. men jag ska inte förlora henne. jag kommer kämpa för henne ända tills dagen jag dör.
varje gång jag ser på henne, så blir jag helt varm, när hon ler eller skrattar, så blir jag helt till mig. hon är mitt barn, mitt kött och blod. tänker aldrig sluta kämpa. för dig, så ska jag göra det tusen gånger om. sålänge du mår bra, och det vet jag att du gör. så är jag lycklig!
hon gör mig till den lyckligaste människa på jorden. jag älskar dig luna! jag älskar att få vara just din mamma. min finaste tös, mitt allt!!!


Usch!

såhär arg har jag inte varit på länge. bara för man är UNDER 18?! så betyder inte det att man är omogen, eller värsta barnet. jag känner mig vuxen då jag är mamma. men folk verkar inte tro så. jag fyller 17 om en månad! alltså är det snart ett år kvar tills jag är 18, och det går FORT! pratade telefon igår med värsta otrevliga människan! hon babblade om massa föräldragruppar, att det kanske vore bra för mig att gå dit eftersom jag bara har unga mammor - vänner, som INTE vet lika bra som de vuxna! asså vafan? det gör mig så otroligt arg! hon sa seriöst att vi unga inte vet så bra som de äldre. och hon nästan tvingade dit mig. vilka människor de finns! är fortfarande riktigt piss! är trött på folk som klankar ner på oss unga mammor!


TOMT


naglar

nu åkte mina långa naglar bort:( 3 stycken gick av innan så fick spelet... bläää!


svar!!

1. hur blev du så blond? Färgade du håret i omgångar, hur många paket färg använde du? Hur ofta gjorde du det? Ditt hår blev jätte fint så undrar för vill oxå bli blond!

svar; jg gjorde nog avfärgning 3,4 gånger, sen blonderade jag det samt slingade det. det tog inte ens en månad haha :) men har lite underhåll som fortfarande är brunt :/ tack! :)


2. Här kommer lite frågor:)
1.vad var din första tanke när du märkte att du blev gravid?
2.ville du göra abort?
3.vem har piercat dig?
4.hur är ditt förhållande till pappan till din dotter?

svar; jadu, jag vart väldigt chockad, kunde knappt gråta eftersom jag va i en chock, ett par timmar efteråt så började jag gråta, sen skratta, ja, det va så uppochner.

2, tanken slog mig, men ångrade mig lika fort igen.

3, jag har gjort det själv, första piercingen gjorde ninni på en fest, med säkerhetsnål och örhänge ;) andra gjorde jag själv :)

4, det går uppochner, vi bråkar, vi är vänner, klart alla bråkar. men det är nog bra mellan oss :)
Hur mycket gick du upp i vikt när du var gravid och hur mycket av det har du gått ner? Hur gjorde du?

svar; gick nog upp 13,14 kilo? och då tror jag allt med barnet och moderkaka osvosv väger runt 12 eller vad dom sa.. så alla kilon var nästan borta efter 2-3 veckor, vägde 63 på inskrivningen, och sist jag vägde mig vägde jag 59. men är ganska säker på att jag gått ner mera, (ca 1 och en halv månad sedan jag vägde mig)


Kan inte du berätta om hur du får allt att fungera med pengar osv? Mat, boende. Allt sånt. Hur tjänar du pengar?
svar; ekonomin är ganska tight ganska ofta. men jag klarar mig på det jag har. men det kommer bli lättare om ett tag känner jag (avslöjar ingenting) ni kommer få veta mer om ett tag.


Känner inte dig men har några frågor!
1, ångrar du ibland att du valde att behålla din dotter pga du inte kan göra saker som du kunde förut? Tex festa;ppp
2, Vem/vilka har stöttat dig mest under din graviditet?
Ps.din dotter är sjukt söt!

svar; nej det gör jag verkligen inte. vissa stunder så saknar man allt galet msn gjort under sina år, men jag ångrar ingenting. jag fick det finaste någon kan få! hon är mitt allt, ångrar inte det en sekund! :)
2, min mamma har varit ett bra stöd, min pappa med, jessica va ett bra stöd, ja, hade inte så många vänner kvar så det var väl dom typ. nu i efterhand så har jag bara 2 vänner som HAG umgås med, och dom är underbara, dom finns där för mig & luna, såklart är det linnea & Carin jag pratar om :)❤❤


mums med tumme


dagens mammmmi


min fina


my day

åkte till Tingsryd en sväng med syster yster ;) jag köpte en mascara och en iphoneladdare då min gick sönder igår... har så otroligt ont i magen just nu, så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!


usch..

FÖRLÅT, för usel bloggning. men har mått så otroligt dåligt nu i ett par dagar.
haft världens illamående idag, höll faktiskt på att kräkas nu inatt. men icke. mår bättre nu. antar att min lilla mage skriker efter mat, då jag inte ätit så mkt.. imorgon blir det nog bara softa runt. ska till affären iaf..
min plutt har varit grymt grinig idag, skrev ett inlägg i en mammagrupp, skrev hur hon betedde sig oså, alla tippar på tänder.. så vi får se! vill ju ha tillbaka min glada lilla älskling....


goding!


RSS 2.0