Puss


söt tjej bjuder


förlåt

förlåt för sjukt dålig uppdatering, men har inte haft tid idag eftersom minonna kom runt 3 tiden. och då blev det full rulle ;) har varit ute & gått i ca 1 timma innan med barnen! så mysigt. nu sitter jag proppmätt i köket och surar på min grabb. nä, ska gå till soffan och gosa. pussspuss!


min framtida bil!


nu...

busar jag med denna godingen, den andra godingen ligger och sover så gott i vagnen :)


hej hopp

va ute och gick en runda innan, sjuuuukt skönt! så underbart att snön försvinner oxå :D


Feb. 27, 2013

jag bara längtar tills jag kommer upp på hästryggen igen. efter snart typ 2års uppehåll så gör jag om allt från början. ska bli super! tänkte försöka nu i helgen eller något. kul kul kuuul!!! puss


Tv

kollar på tv, roliga inlägg jag gör. pöss


fin pålle


Nu är de mina!!


huvudvärk

min dag har gått ut på att ha huvudvärk. hela dagen!!! har varit allmänt trött bara. helseg :( så ikv ska jag försöka somna innan 12. måste!!!
ska gå in ich kolla tv nu, ciaoooo


mumsa


äventyr

sitter här och äter och väntar på mami, vi ska ut på ääääventyr! ha det bra idag alla läsare, puss :)


min nästa tatuering!


Feb. 27, 2013


morning

ner och ge bäbis gröt, sen ska jag duscha oså. skriver sen, stressa stressa ;) puss


Feb. 27, 2013


mamma ❤ luna


svar

denna frågan har jag svarat på innan någonstans. men alla reagerade ju så olika! min mamma var väl den som tog det "bäst" om man säger så. min pappa smälte det ganska snabbt. men oj, det va verkligen svårt att berätta det för dom. minns iallafall att jag va helt förkrossad natten till den 26e januari. då jag & lunas pappa bråkat om någonting. jag va jätteorolig eftersom min mens va sen. så jag gjorde ett test för säkerhetensskull, men va nästan övertygad om att de skulle va negativt. men det va helt fel! trots att jag ätit ett "akut piller" dagen efter händelsen.
dagen efter så berättade jag det först för min bästa vän Carin. & minns inte riktigt vad hon sa. åkte iallafall hem & skulle prata med mamma men vi skulle gå och ta ut pengar för hon skulle in på Ica. och minns att jag sa de i denna stilen " jo du mamma, det där dagen efterpillret hjälpte nog inte" och då fattade hon. stackaren,hon kom hem med tok för lite saker från affären, hahah. då jag gjorde henne förvirrad ;) men de flesta tog det sådär. vissa bra och andra dåligt. mååååånga snackade skit om mig & trodde faktiskt att jag LJÖG om min graviditet då magen inte syntes då jag gick ut med det. (va bara i v13)
jag skrev till lunas pappa dagen efter jag fick reda på det. & inga glada miner där inte.
men men, nu är det hur bra som helst! de flesta trodde aldrig att jag skulle klara ta hand om henne. men ni ser ju hur bra det gått? :D
min underbara bebis!


svar

hejsan hejsan :)
just nu bor jag med min bror i ett hus. ska lägga upp bilder på hur allt ser ut inomhus men har varit för lat så har inte orkat. nej jag flyttade ite när jag fick veta att jag va gravid. bodde hos min mamma enda tills luna va 3 och en halv månad. har bott i Lessebo i snart en månad redan. hur jag har råd med allt? jo jag får ju barnbidrag, underhåll, mammapenning oså, och sammanlagt blir det ca 7000 någonting. och jag försöker alltid "lägga undan" lite pengar nu så jag har råd med barnvagnen vi beställt tex. jag & lunas pappa ska dela på priset har vi kommit överens om.
men jag klarar mig i stort sätt varje månad med den summan. visst, det går åt mycket pengar nu när det blir dags att betala hyran oså. men jag försöker hitta nåt sätt att tjäna in lite extra pengar. för de är aldrig fel! så pengar är verkligen inget problem :) någon mer fråga? så skriv bara på så svarar jag! åh tack! blir så glaaad!


Hjälp?

vad vill ni att jag ska blogga om? kommenteraaaa :D puss


standard

när man år hemma själv och hungrig så blir det nudlar ;) som vanligt typ ahah!
väntar just nu på kära bell, för sen ska vi ut och bränna fett! duktiga tjejer!
luna sitter ich tittar på mig när jag äter, hon sitter i gåstolen. så sööööt min lilla ängel! hehe puss


Feb. 26, 2013

ligger i sängen och hostar som en idiot, är asförskyld, svin ont i halsen. askul dethär! ska gå till Ica sen & köpa honung som jag kan ha i mitt te. proppa i mig nässpray & alvedon samt halstabletter , haha attans det blev många grejer ;) krya på miiiig!


hej

tja, sitter just nu & kollar på tv och dricker energidricka. är så förbannat sugen på att färga håret en gång till. men vet inte? är så otroligt uttråkad och inte trött för fem öre. PUSS


Lucky


20!!!

Idag är min ängel 20 veckor, tänk er att det va 20 veckorsedan jag hade värkar? heeeelt sjukt!
gud vad mkt som hänt på 20 veckor. hon har blivit som en helt annan person, hon skrattar högt, ler hela tiden, sprattlar med händer och fötter, pratar en massa. greppar saker osvosv, så underbar! min älskade prinsessa!


frulle


Mitt allt!


hej du där


tusen tankar


food


Feb. 25, 2013

idag har jag inte gjort allt för mkt. varit med världens bästa linnea typ! vi gjorde sallad, asgott hehe. pratat telefon osv, kulkul. nu ligger jag & kollar film samt lyssnar på musik. ska försöka sova nu :( godnatt,


somna aldrig osams

fy usch och blä vilken natt. sovit svinsvårt! nu vill jag bara somna om och tänka på annat.
orkar inte :(


kan inte sova hej


Feb. 23, 2013

kaos i mitt huvud :( åhhhhhh!!!!!


Host Host

hostar som aset lite hela tiden. ska från och med IMON lägga om HELA min kost! ska inte äta skräpmat längre, märker på min kropp och mig att jag bara mår dåligt då. äta nyttigt, promenera och träna lite smått. asbra, puss.


fuck

känner mig sjuk, mår inte alls bra. är illamående hela jävla tiden. har ont i kroppen, ont i magen, smärtor i bröstet, ja usch. mår så dåligt just nu, & har gjort för jävla länge. vill må BRA!
åhhhhh, orkar inte..


Smack

just nu gör jag ingenting. ska snart fixa mig lite för idag blir det kalas för bästa mormor. jessica & minonna är här och hälsar på, treeevlanz! har förövrigt ont i min hals och låter som en uppstoppad någonting, hen eller nåt. haha, kul. puss


lånevagnen

här är bild på lånevagnen, den vi beställt va helsvart nästan trorjag haha :).


hahah

fattar inte vfr det alltid är så kul att lägga upp en massa bilder på vad man äter hela tiden? haha! status ju! yää :D


Nu ska jag äta


hej

idag vaknade jag runt 11, hoppade upp och duschade och sånt. sen klädde jag på lillan kläder. sen drog jag och Linus & mötte upp frida! :) sen gick vi hem, pratade en massa. runt 6 tiden det vi till stationen och då va såklart hennes tåg försenat, så vi gick till Ica ch kollade läget. sen gick vi till tåget, jag drog och mötte linnea och vi gick till Ica. sen gick vi hem, jag åt lite, sen drog vi till mammas jobb. haha, så idag har jag och lunis varit ute & gått i ca 2 ch en halv timma. haha, snacka om skönt!
nu sitter jag här och njuter av chokladen haha, samt lyssnar på diskmaskinen.
kul, liv.


tjockar mig


min


torsdag

sitter just nu framför tvn. mitt hjärta somnade precis. så gullig är hon! hon är verkligen PÅÅVÄÄG att rulla från mage till rygg / rygg till mage. haha, hon försöker verkligen. gullunge. hon har börjat göra små knasiga ljud för sig nu. så gulliiig! nya vagnen kommer vecka 11 trorjag det va, så skönt. så just nu har jag en lånevagn från babyproffsen. likadan som vi ska ha! ashärligt!
imon kommer förhoppningsvis fina frida hit, min saknade klasskompis från 9an.
ska bli suupertrevligt! :)
nu ska jag kolla på 2012 haha, puss


scream and shout


Heeeej


fullrulle

igår va det fullt upp.
åkte till vida runt 11 tiden, va där hela dagen nere i stallet. pysslade med mina fina pållar! sen tog jag barnvagnen och gick upp till huset medans alla andra åkte bil dit. käkade lite sen satt vi och pratade. bell & jag gick ner till stallet ich släppte ut hästarna. sen körde jag fyrhjuling, askul! haha!
igårkväll hände ite så mkt. Carin kom förbi en runda, jag målade naglarna osv. haha, idag har vi inte gjort mkt. jag va hos tandläkaren, allt såg jättebra ut sa hon. inga hål och inte ens i närheten ;) haha. ahja, nu ska jag äta. luna sover, skriver sen.


hey


lycklig


underbart

ligger just nu i sängen helt ensam, utan min gos :( jobbigt är det..
men ack så lycklig jag är just nu. har en helt underbar familj, dotter, pojkvän, underbara vänner. ja, mitt liv är så bra!!! imon blir det ut till vida om vädret tillåter. puss


frågor

hej, nej hon är inte döpt en men hon ska! måste bara ringa kyrkan och fixa ett datum :)
& nej, eric och minonnas mamma är inte tillsammans längre.


Älskar dig.

https://cdn3.cdnme.se/3362021/7-3/pic_5123fc06ddf2b32b79cabad8.jpg" class="image">


på god väg!


mammas fina


herbiiiiie

kollar på herbie med bror & bell, myspyyyys! sen ska jag upp & försöka sova. första natten själv på 5 dagar :( blä...


mys

kollar just nu på tv och äter risifrutti! tog ett bad innan, sjukt skönt och behövande. ska snart gå upp & sova, hihi, puss


tjockt


sabaton

ja, min bror har fått mig till att lyssna på sabaton.... HAHAH


hej hopp

sitter hemma med Carin, vi pratar och så. lillplutten sover. ska tvätta lite snart hade jag tänkt. sen ikv blir det Ica för att köpa hårfärg. sista gången gillt! börjar bli sjuk med, usch.. hoppas jag klarar mig. igår kom pappa philip med grejer till luna, en gåstol med en gunga i, en likadan vagn som vi beställt, som vi fick låna sålänge. asabra, så nu mera åker lillan sittvagn,fast på det lägsta! puss :)


foood


just det

glömde säga att jag färgade håret idag med, bild kommer imon'


förlåt!

dålig bloggning idag.. URSÄKTA MIG :( haft fullt upp idag.. bvc, besök, mollsan har varit häär! så trevligt!! saknat henne :(
sen va jag med linnea, kuuuul hade vi som vanligt! sen har jag träffat storasyster ett par gånger idag med, haha ;) nu ligger jag i sängen bredvid en suris. blir väl att sova nu antar jag.. ha de bra, puss'


godmorgon


beauty


godm

godmorgon, ligger just nu i soffan oc ska snart äta lite. är galet trött Men men ;)


lördag

hejsan, sitter just nu framför tvn och väntar på sis & babe. vi ska laga mat och bara mysa. gå upp och natta lillan snart med, skriver sen kyss


hej hopp


eric i farten


mys

godmorgon. hade en helmysig och rolig kväll igår med dom bästa! det va riktigt kul. eric & sina gamla klasskompisar va ute och festade. så vi andra här hemma hittade på en massa saker. spelade kort för att få timmarna att gå fortare. futsade fönster, åt mat i massor, käkade godis, myste alla i våra onepiece. hahah. ahja, jag hade kul! enda tills jag fick så saaatans ont i magen och blev helt kallavettig och trodde jag skulle kräkas. så jag & hjärtat gick upp och la oss och jag somnade nästan direkt. fysatan min mage asså.. hahah, vaknade idag runt 10,11. så jag gick upp med lillfjunten och vi myste lite. nu sitter jag nere bredvid minonna som äter rån, mums! ska mysa i massor med henne nu innan hon åker ifrån mig. men vi ses snart igen :* ha det bra, skriver senare eller nåt om jag orkar. puss


frukost


today


hiho

hejsan svejsan. idag har de varit fullt upp! har fixat och sånt, varit på möte. tagit emot minonna, osv. just nu sitter jag här i soffan bredvid rasmus & bell, har nyss ätit mat, mums vad gott det va och usch vad mätt jag är. skriver snart puss


Feb. 14, 2013

ligger i sängen och kollar på o.c! älskar verkligen den serien, helt klart bäst! och greys anatomy, hihihihi. natti


mums


mys

sitter just nu framför tvn med eric & bell. vi kollar på film. jag va nyss i affären och köpte mat tills imon. nu sitter jag här & äter choklad och dricker nyponsoppa. saknar pojken min bara..
ahja, ska gå och duscha nu. PUSS


mys

sitter just nu framför tvn med eric & bell. vi kollar på film. jag va nyss i affären och köpte mat tills imon. nu sitter jag här & äter choklad och dricker nyponsoppa. saknar pojken min bara..
ahja, ska gå och duscha nu. PUSS


aawh

från pappa till oss hemma, gullis!!!


Feb. 14, 2013


bästa!

galet söt storebror jag har som kommer in med frukost på sängen, made my day :*


godnatt

myser ner mig i sängen framför the last song, haft en supermysig dag. Carin har varit här idag, sen kom den bästa hit! gos gos!
jag är så otroligt glad, lycklig. & hoppas verkligen detta håller i sig.
ÅHJPHPHPÅPLJ PUSSSS :*


blött


bajbaj brownie


here we go again


Usch!!

fyfan vad jag är irriterad & arg nu. kollade på bully på svt, tycker så otroligt synd om dom! förstår inte vad som gör folk så otroligt elaka! och speciellt små barn.. fyyyyy, önskar jag bara kunde få krama dessa stackare! mobbning borde inte finnas!!!


nytt

lite av allt jag köpte igår till mitt lilla hjärta.


sovgott min ängel


hahahahahha


håret

förra veckan färgade jag av håret 2 gånger. igår färgade jag av ytterligare 2 gånger. idag har jag blekt 2 gånger, nu får jag bara avvakta och se ;)


färgar håret

färgat topparna innan, nu la jag i färg i övre håret och nertill. det ser jätteoranget ut nu då det är blött, men det går framåt ;) wiiieieie!


hallå ginger

håller på och färgar mitt hår, det är oranget... fan, hahah ;)


halv fem!!!

här ligger vi vakna och klockan är fan HALV FEM!? vad gör vi vakna nu?!? sitter och kollar på gamla videos, hahahah skrattar ihjäl mig!!!! HAHA


sorry

förlåt för dålig uppdatering men jag har varit upptagen idag. drog till bikupan och gjorde mitt gymnasieval! sen drog jag och Carin samt lunis. vi stack till grand, sen city gross, fick med mig en massa hem! tacksam för denna dagen!! :D nu ligger jag i soffan med min gos och Carin. isabell ska göra kaffe, mumma! få se vad som händer ikv, jag håller på att färga av mitt hår... haha! puss


mys

ligger just nu i sängen & kollar justin bieber. idag har det varit full rulle. på kvällen kom linnea hit, vi pratade och hade skojsigt! senare kom finaste hit, så mysigt :) ska sova snart, är astrött.. PUSS


saknar

saknar bjurbäck lite smått asså, alla vänner... önskar man fick uppleva den tiden igen..


kolla vad liten!?

där va hon typ 2 månader, åhhh bebis!


morgonmys

inatt somnade hjärtat vid 20.40, vaknade runt 1 för mat, sen ville hon ha typ tre klunkar vid 5-6, nu ligger vi här och bara myser. min älskade bebis vad jag älskar dig!


4743

typ 7446 inlägget idag... brist på liv! så nu säger jag GODNATT!!!! :*


lycka

att få känna sparkarna,den känslan av att inte veta vem du är, kärleken till dig. gud vad jag saknar min mage! hihi, msn har världens finaste utanför nu, så LYCKLIG.


musiiic

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


#happppiii


mmmh


.. love #o.c


you let her go


sommar 2013

längtar tills sommaren kommer. då man kan gå i shorts, fina klänningar & fina kjolar samt högklackat. damn vad snygga jag & lunis kommer va i sommar ;)


inspo


testa det du ;)


haha wtf

en nyckelpiga på min laddare, fedt fail...


älskade barn

faster ÄLSKAR dig!


Feb. 10, 2013


mogen ok

natti


loreen

ryser alltid lika mkt varje gång jag hör henne sjunga! så otroligt grym & dessutom jävligt vacker! love


Feb. 09, 2013

kollar gaygalan, SÅ OTROLIGT BRA! haha


kär

åh vad jag vill ha en cavalier king charles spaniel, så otroligt söta! ge mig ;*


hejhopp

sitter hemma med massa folk, eric isabell åke linnea emil och emilia, sitter och pratar osv, trevligt! emil fjollar runt som vanligt ;) haha, sånt är trevligt! PUSS


hahaha


promenix

kom nyss in från en skön promenad med isabell & barnen! gick till Ica och köpte senap haha, ikv blir det tacoooos! mumma! sen kommer förhoppningsvis min gos. puss


grattis älskling!

ikv blir hon hela 4 månader, vart tar tiden vägen????? men grattis mitt hjärta ❤


frulle


jävla bajs

fan vad deppig jag är eller.. över SKOLAN! måste söka nu men vet inte vad. känns som om ja aldrig kommer komma in.. döda mig för en sekund!


gymnasie

fan vad jobbigt detta är! gymnasievalet står precis bakom hörnet och jag vet fortfarande inte vad jag ska söka!! har alltid sagt vård & omsorg, men nu känns det valet inte alls roligt längre.. så jag vet inte, barn och fritid, vård&omsorg, restaurang eller någonting.. åhhh, damp! haha :) men har fortf inte godkänt i matte än så..


fint


en unge i minuten

kollar på en unge i minuten & det är så underbart. saknar förlossningen så otroligt mycket! längtar tills nästa bebis, så otroligt mysigt. att få upp sitt barn på bröstet, en sån känsla! åhh, lunis sluta väx nu!!! hHah :*


Feb. 07, 2013

Idag har jag levt på alvedon, tackar gudarna för alvedon. påtal om ingenting hahah! PUSS


hej hå

ja, som sagt. idag har jag och lunis varit i stan med denna knäppisen på bilden, samt isabell :)
efter stan åkte vi hem, packade upp & gjorde pizza. ååhh det va mummma!
senare så kom Carin hit och hon hjälpte mig att färga av mitt hår. lät det torka, sen gjorde vi en omgång till. och jag har inte vågat kolla än. haha, sen kom finis hit & va med oss, sen åkte systeryster.
nu är jag själv, ska snart gå upp & kolla film sen sova, tack för denna dgen!!!! PUSS!


mitt liv


heldag

imorse vaknade jag runt 7 tiden, hade en sån JÄVLA mensvärk! men det va ingen mens, så irriterande, jag som skulle till bm idag! fan då. jag tog två alvedon & försökte sova men hade så förbannat ont. kunde somna om vid åtta, gick upp vid 10.30, fixade lite sen åkte vi till hovet & lämnade finaste lilla minonna hos jessica. sen åkte vi vidare till stan, handlade en massa på citygross, mat och sånt nödvändigt! nu är vi i braås, isabell ska hämta kläder och sånt :) sen ikv ska ev isabell hjälpa mig med mitt hår, ska göra en/två avfärgning/ar. och slinga håret om det blir kaos! vilket jag redan tror det kmr bli ;) haha! ahja, vi höres sen. pussar från oss


Feb. 06, 2013


happpiiii


lycklig !


;)


Mys

myst i mitt stall med mina fina hästar, helt underbart!


ups..

åkte till kosta idag med mamma luna och lillasyster, följde visst med lite saker hem.. hoho! massa kläder till luna, sen köpte jag lite finprylar till mitt rum & köket :)


frulle


Feb. 03, 2013


deppigt

jag låg i sängen inatt & bara tänkte.. fan, jag saknar verkligen mina gamla vänner.. som fanns där & gjorde högstadiet roligt, ni som sa - ingenting kan komma emellan oss, och verkligen inte ett barn. nej, men visst.. är det bara jag som ska höra av mig till er eller? jag har typ 2 gamla vänner kvar som fortfarande träffar mig! man blir bara så irriterad & ledsen när ens "vänner" sviker en så. är så trött nu, jag orkar inte. tänker inte höra av mig mer för jag vet att jag inte får respons..


hej typ

jag ber till gud att Patric kommer idag & visar oss hur tvättmaskinen funkar, börjar gråta snart. måste tvätta ju :( buhuu.. det står en massa siffror på en knapp typ1-2-3-4-5-6-7 blabla och a-b-c osv.. det kommer vatten i tvättmaskinen men den tar inte tvättmedlet. blä:(


ursäkta

hej, förlåt för jag bloggar dåligt. men har legat i spysjukan oså. trodde jag skulle falla dig inatt igen, men än så länge är det inget iallafall. matar just nu dottern som ligger bredvid mig & ler för fullt. så underbart!


kollar tv

myser i soffan framför tv.. känner mig så jävla sämst :( orkar knappt någonting just nu.. alla andra är på revyn nu :( åhhh... vfr ska jag alltid bli sjuk när man längtar efter nåt!?!


fy för detta

har sovit jätteoroligt inatt, sovit typ 6-7 timmar. tog febern nyss oxå, har 38,6
jättekul! men inte kräkts på ett par timmar nu sååå :)


fuck magsjuka!!

mådde illa hela för/eftermiddagen idag, & när jag la mig kl åtta så blev det värre. kräktes som en dåre runt 9. och ännu mer efter 10. har inte kräkts sen dess, så vi får se. hade glömt bort hur jävla äckligt det va! eftersom jag inte varit så sjuk på 3-4 år.
luna va oxå jätteskum inatt, kräktes 3 gånger och bajsade jättelöst (förlåt för mitt äckliga inlägg)..
hoppas vi blir bättre, imon skulle vi egentligen på revy men det blir inget nu :(


så otroligt lycklig


tack

inatt kom tomten med typ magsjukan hit. eller ja, till brorsan. så nu håller jag all tummar & tår att vi andra klarar oss!
det hade ju verkligen suttit bra med det nu.. nej FY!


RSS 2.0