jag? hora? HAHA

fick en kommentar igår om att jag va äcklig och en hora osv, personen verkar inte veta va en hora är då eftersom en hora tar betalt för sex, säljer sig själv osv.
men de är ju kul att nån är avis på mig ;) annars hade personen aldrig kommenterat!
tycker de är töntigt, våga stå för dom ni är ist för att skriva töntiga anonymakommentarer om att jag är hora och ful som stryk, jag föddes såhär & är stolt över mig själv. 
  ja de va bara de jag ville säga ;) 
puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är ju de

2012-07-03 @ 12:05:16
Postat av: Anonym

Håller med, du är ju det!!!

2012-07-03 @ 12:05:35
Postat av: gamal vän

fega ni är som skriver så, ellen är en utav de allra bästa människorna som finns, tycker hon är stark som tacklar era fula kommentarer så bra ! bra ellen du blir en utmärkt mamma :D ha det så himmla bra med födslen o allt :D<3

2012-07-03 @ 12:11:53
URL: http://anotherordinarygirl.blogg.se
Postat av: linnea

hhahah omgomgomg vilka töntar ni är som skriver anonymt.. fegaste någonsin stå för de ni säger. OCh för den delen är ellen verkligen INGEN hora, hon är en helt underbar person som kommer bli världens bästa mamma, förstår om ni är avis på henne. hah
okej förlåt ellen men jag hatar verkligen när folk säger sånt som verkligen inte stämmer o speciellt när dom är så fega, sånt klara jag inte;) ta hand om dig vännen!

2012-07-03 @ 12:59:20
URL: http://linneasternegards.blogg.se
Postat av: Evelina

Åh, Ellen..., lyssna inte på dem. De borde hylla dig för det du gör, men dem är så jävla stolta över sig själva så de kan inte göra det...., de måste hela tiden ha beröm o det tar imot när någon annan får det.
Stå på dig Ellen♥, det finns ännu fler som stöttar!

2012-07-03 @ 21:33:45
URL: http://www.evelinasfotografier.blogg.se
Postat av: johanna

För de första: FAN VAD FEGA NI ÄR SOM SKRIVER ANONYMT, BARA ETT BEVIS PÅ ATT NI HAR DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE OCH MÅSTE KLANKA NER PÅ ANDRA!!!!
För de andra: bara för man är ung och blir gravid, är man en Hora då? Har du/ni som skriver så sjukt elaka saker ens kollat upp va de betyder? En Hora är en person som säljer sin kropp. Har sex för pengar. Och det har Ellen veeeerkligen inte gjort.
Ni är så sjukt jävla avundsjuka för att Ellen, trots att hon är ung, blivit gravid, mognat och gått in i sin mammaroll redan nu.
Det bara skriker avundsjuka. NI ÄR PATETISKA..
För de tredje: ELLEN, TA INTE ÅT DIG, DOM ÄR AVUNDSJUKA OCH JÄVLIGT OALLMÄNBILDADE EFTERSOM DOM INTE VET VAD HORA BETYDER.. De är sjukt patetiska och pinsamma som inte vågar kommentera med sina namn utan är anonyma. Spara IP-nummer och fortsätter dom kommentera så anmäl till polisen. De var jag nära på att göra när jag fick elaka kommentarer.
Det är din blogg, du skriver om ditt liv, din graviditet hur mkt du vill. INGEN SKA TA IFRÅN DIG DIN LYCKA!! Massa kramar och kärlek till dig och din prinsessa i magen <3<3<3

2012-07-05 @ 01:04:19
URL: http://myhopeanddreams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0